Pentru lansarea candidaților la parlamentare

USL Constanța merge "cu alai", la București

464
USL Constanța merge
Peste 2.500 de membri ai Uniunii Social Liberale din Constanța se vor deplasa, mâine, la București pentru a participa la evenimentul dedicat lansării candidaților care vor reprezenta USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Manifestațiile dedicate acestei inițiative vor avea loc pe Stadionul Național Arena din Capitală, unde toți participanții au primit bilete de acces "ca la meci". Precizăm că, potrivit declarațiilor senatorului PSD, Nicolae Moga, useliștii constănțeni se vor deplasa cu trenul până în gara București - Obor, de unde vor trebui să meargă pe jos până la Național Arena. 


Potrivit președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, liberalii au primit 500 de "bilete" la acest eveniment, însă la momentul actual se încearcă suplimentarea numărului de locuri cu alte 50. 
"Vor merge minim 500 de persoane. Încercăm să suplimentăm numărul cu încă 50 pentru că sunt foarte mulți care doresc să participe la acest eveniment. Cert este că din toată țara vor veni 80.000 de membri USL", a precizat liderul liberalilor din județ. 
Întrebat dacă vor avea loc astfel de lansări și la Constanța, Dragomir a replicat: "Probabil că vom avea evenimente și la Constanța, însă nu la fel de ample ca cel de la București. Așteptăm să înceapă campania electorală, după care vedem ce vom face din acest punct de vedere". 


Pesediștii au primit cele mai multe "bilete de voie"
Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean, Cristinel Dragomir, 2.000 de social-democrați din Constanța vor merge la evenimentul de mâine. Cu privire la suplimentarea numărului de locuri, Dragomir a replicat: "Nu se poate. Atâtea bilete am primit, atâția mergem. Va fi ca la meci și trebuie să ocupăm toate locurile. Dacă mergem cu oameni în plus, aceștia vor rămâne la porțile stadionului, dacă mergem cu oameni mai puțin, vor fi locuri goale și va arăta urât". 


Banias aduce conservatorii la porțile stadionului
Cei mai "necâștigați" au ieșit conservatorii lui Mircea Banias, care deși în primă fază au primit 250 de bilete, numărul lor a fost, ulterior, redus la doar 90. Totuși, spune Banias, toate cele 250 de persoane care doreau să participe la eveniment se vor organiza și îl vor însoți la București, chiar dacă asta înseamnă să-și asigure singuri un mijloc de transport. În plus, dacă declarațiile lui Dragomir se confirmă, 160 de conservatori constănțeni vor trebui să păzească porțile stadionului. 
Reamintim că lista candidaților USL Constanța pentru alegerile din 9 decembrie se deschide cu Gheorghe Dragomir, care va candida pentru Camera Deputaților pe Colegiul 1. Pe următorul colegiu va intra în această cursă electorală liberalul Mihai Lupu, în timp ce pe Colegiul 3 rămâne pesedistă Cristina Dumitrache. Pe colegiile 4, 5 și 6, vor candida, în această ordine, pesedistul Radu Babuș, liberalul Victor Manea și pesedistul Eduard Martin. Colegiul 7 i-a revenit pesedistului Mircea Dobre, iar pe Colegiul 8 va intra în cursa electorală de la Constanța tot Manuela Mitrea. Remus Cernea va încerca să obțină un scaun de deputat de Constanța pentru PSD pe Colegiul 9, iar Mădălin Voicu pe Colegiul 10. 
Candidații pentru Senatul României din partea USL vor fi liberalul Puiu Hașotti, pesediștii Nicolae Moga și Alexandru Mazăre, precum și liderul PC Constanța, Mircea Banias. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Liberalii i-au "furat" Colegiul lui Tusac
Pagina a fost generata in 0.2861 secunde