Cezar Preda, atac dur la adresa lui Ponta și Antonescu

218
Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, ieri, că programarea lansării candidaților USL în același timp cu Congresul PPE dovedește frustrarea liderilor USL Victor Ponta și Crin Antones-cu, el afirmând că "niciun om sănătos la cap" nu ar face așa ceva.


"În timp ce PDL oferă o viziune pentru viitorul României, USL vrea să ne aducă în trecutul ceaușist prin mitingul mamut pe stadion în disprețul cetățenilor acestei țări. Evenimentul acesta faraonic pe care și-l propune USL pe stadion, blocând jumătate din București, este tipic manifestărilor pe care Nicolae Ceaușescu le făcea", a spus Preda.
El i-a calificat pe Victor Ponta și Crin Antonescu drept "doi megalomani care vor și ei aplauzele și ovațiile de care se bucura ultimul dictator al României". 
"Este o frustrare a domniilor lor să programeze acest eveniment când popular europenii, când liderii de stat și de guvern prieteni ai României vin la București", a adăugat Preda.
Liderul PDL a spus că niciun om sănătos la cap nu inițiază acțiuni politice peste un congres de o asemenea anvergură și că PDL și-a retras o moțiune în Parlament pentru că dezbaterea ei a fost pusă în prima zi a congresului PPE.
"Niciodată oamenii politici responsabili nu boicotează și nu suprapun acțiuni politice peste acțiuni de interes internațional european", a mai spus Cezar Preda.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.421 secunde