Cezar Preda, despre cele "15 bombe cu ceas":

Ponta a spus inepții, acuzațiile trebuie probate

354
2
Ponta a spus inepții, acuzațiile trebuie probate - cezarpreda-1349724405.jpg
Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda l-a criticat, ieri, pe premierul Victor Ponta pentru afirmațiile privind faptul că guvernarea PDL a lăsat 15 "bombe cu ceas", arătând că acuzațiile de corupție trebuie însoțite de argumente, probe și că Ponta a spus "inepții" și "bazaconii".


"Cu privire la afirmațiile lui Victor Ponta: Domnia sa, numind bombe cu ceas niște vorbe, a enumerat 15 așa-zise probleme pe care le-a aruncat cu nepăsare, cu nerușinare, în curtea altcuiva. Aș spune că amestecarea merelor cu perele este un atribut al lui Victor Ponta", a spus Preda.

El a arătat că în momentul când se lansează acuzații de corupție la diferite instituții ale statului, trebuie aduse probe. Potrivit lui Preda, "Hidroelectrica avea profit și Victor Ponta a băgat-o în insolvență", iar Oltchimul în timpul Guvernelor Boc și Ungureanu a lucrat, iar Ponta nu s-a grăbit să-i acorde ajutor și "îl bagă în faliment".

"Așa se va întâmpla și cu Poșta Română, pentru că interesele clanului PSD sunt foarte mari", a adăugat Preda.

El a mai spus, în legătură cu certificatele de revoluționari, că îi amintește lui Victor Ponta că secretarul de stat privind revoluționarii este "pesedist, cu patalama de la mentorul său, Ion Iliescu și se numește Cutean".

Preda a arătat și că Ponta spune "inepții" și legat de creșterea prețurilor la energie și gaze.

Conform lui Cezar Preda, PDL a fixat un calendar cu FMI de implementare a liberalizării prețurilor între 2015 și 2019, iar Guvernul Ponta nu a mai respectat acest calendar.

"Nu are dreptul să arunce vina pe alte guverne pentru că incompetența și negocierea proastă le aparține în totalitate. Cetățenii vor plăti căldura și gazele mai mult pentru că Victor Ponta s-a preocupat nu de negocierile cu Fondul, ci să-l dea jos pe Băsescu", a adăugat Cezar Preda.

El a mai spus că președintele PDL Vasile Blaga va prezenta la o conferință de presă marți, la cinci luni de guvernare Ponta. 


Comentează știrea

Hanibal
9 octombrie 2012
Ponta si bombele

Sa admitem ca aceste "bombe sunt reale". Sa nu spuna USL ca nu stia de ele.Si atunci,de ce n-a lasat "bombele" sa explodeze in capul PDL si s-au grabit sa ajunga la putere prin mijloace necinstite.PDL n-a fost singur la guvernare si se face vinovat nu atat pentru masurile de austeritate luate,cat pentru felul in care a procedat.A avut niste aliati care au fugit in tabara USL unde,drept multumire ca au contribuit la crearea "bombelor cu ceas" lasate mostenire si care acum explodeaza in capul USL,au primit functii si pupături.Pericolul actual in economie si problemele sociale nu consta in asa zisele bombe ci in totala incapacitate a politicianistilor de toate culorile de a rezolva problemele,in a gasi solutiile salvatoare.Dar asa ceva n-o pot face niste cârpaci,niste mediocritati ca Ponta si Antonescu.Liderii PDL au facut barem ce li s-a cerut de catre UE,FMI,BM,si alte MAJUSCUE ,in timp ce liderii USL latra ca niste jigodii neputincioase de dupa gard la dulaii europeni. Are dreptate Preda.Flatulațiile "premierului" nu au nici o legatura cu guvernarea ci cu politicianismul deplorabil a unui sef de partid ,marionetă in mâna unora ca Iliescu si Voiculescu.Faptul ca in timp ce expunea problemele cu bombele,Ponta n-a mai rânjit ca de obicei,este un semn ca exista intr-adevar bombe cu ceas ,dar sunt ale USL fabricate de USL in cele cinci luni de nenorocita guvernare,Din pacate,cand explodeaza asemenea bombe,schijele ne omoara pe noi.

Sida lu` Eba
9 octombrie 2012
Mai e Dobiboci

Mai, "Ponta si bombele"-si vedi di diparte ca iesti un dobibok=adept bishnitzar de TroCoceni.Asa ca: Hai sechetir !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7595 secunde