Tinerii din PDL Constanța recrutează noi membri

412

Articole de la același autor

Organizația Municipală de Tineret a Partidului Democrat Li-beral a demarat, sâmbătă, o acțiune de recrutare de noi membri. Pe lângă atragerea de noi per-soane către aripa democrat-liberală, acțiunea a avut ca scop prezentarea platformei politice de dreapta care a fost lansată de Alianța România Dreaptă, alianță electorală din care face parte și PDL. Potrivit unui comunicat de presă, în doar câteva ore, tinerii din cadrul PDL, au reușit să adune în jur de 150 de persoane care s-au arătat încântate de ideea unei implicări în activitatea politică de tineret din cadrul organizației PDL -Constanța. Totodată, acestea au fost invitate să participe la Cafe-neaua Politică ce se desfășoară în fiecare miercuri, începând cu orele 18.00, la sediul Organizației PDL din Str. Lahovari, nr. 2A. 


"Mă bucură faptul că tinerii cu care m-am întâlnit s-au arătat încântați de invitația lansată de noi de a participa la întâlnirile noastre și de a se implica în activitatea Alianței România Dreaptă, ceea ce demonstrează că exista o doză de entuziasm pentru politică în rândul tinerilor", a declarat Cristian O., membru în organizația de tineret.

"Cu acest prilej și cu ajutorul presei îi invităm pe tinerii din Constanța care doresc să se implice să vină la întâlnirile noastre regulate. Îi invităm la Cafeneaua Politică, unde își vor putea exprima liber ideile și vor participa la dezbateri cu teme politico-sociale. Totodată, vor avea ocazia să adreseze întrebări în cadrul seriei de seminare «Tineretul - implicare și promovare politică», unde vor avea ca invitați, parlamentari de Constanța, foști și actuali directori de instituții deconcentrate, precum și consilieri locali și județeni", a precizat Andrei Popa, președinte interimar al organizației municipale de tineret din cadrul PDL - Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Propuneri pentru Avocatul Poporului
Pagina a fost generata in 1.0434 secunde