Cros, concurs de natație și demonstrație de bowling, de Ziua Unirii

660
Instituția Prefectului și Direcția pentru Sport a Județului Constanța, în parteneriat cu autoritățile locale, organizează, sâmbătă, 24 ianuarie, o serie de acțiuni sportive - cros, concurs de natație, întreceri la handbal, fotbal, bowling și biliard, toate incluse în seria manifestărilor dedicate împlinirii a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române.
Startul crosului se va da, la ora 11, din fața Sălii Sporturilor, participanții, de toate categoriile de vârstă (de la copii la veterani), urmând a alerga pe un traseu mai scurt decât în alte dăți, linia de sosire fiind în Piața Ovidiu.
"Vom asigura condiții optime celor care vor veni să alerge. Ne bazăm și pe sprijinul Poliției Rutiere. Tuturor participanților li se vor oferi tricouri și ciocolate, îi așteptăm pe constănțeni la Hora Unirii", a declarat, ieri, în cadrul conferinței de presă organizate la Complexul Sport din str. Cuza Vodă, secretarul Asociației Județene de Atletism, Dumitru Mihăilescu.
"Este o inițiativă lăudabilă, iar Palatul Copiilor a răspuns prompt cerinței. Deși bazinul de natație este suprasolicitat, am găsit înțelegere din partea antrenorilor, iar sâmbătă, piscina va fi deschisă pentru toți copii cu vârste sub 14 ani. Vom organiza un concurs, la care lua parte mai mult de 100 de elevi", a explicat directorul Palatului Copiilor, prof. Ilhan Mustafa.
Tot sâmbătă, între orele 10 și 16, liceenii și studenții sunt așteptați la Centrul de distracții Europa din Mamaia, unde vor putea juca biliard și bowling, iar la Poarta Albă, de la ora 10, tinerii vor încinge meciuri de fotbal și handbal, în cadrul proiectului "Sportul ne unește".
"Pentru astfel de evenimente, costurile nu sunt importante. Bani se găsesc, copiii trebuie să se simtă bine", a spus Elena Frîncu, directorul executiv al DSJ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1616 secunde