CS CFR Constanța sărbătorește, astăzi, 85 de ani de la înființare

138
CS CFR Constanța sărbătorește, astăzi, 85 de ani de la înființare - cscfr-1410372959.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv CFR Constanța, una dintre grupările sportive de mare tradiție ale României, îmbracă, astăzi, straie de sărbătoare, pentru că împlinește 85 de ani de la înființare.

"Suntem cel mai vechi club sportiv constănțean, cu opt decenii și jumătate de activitate neîntreruptă. Din 1929 și până în prezent, mulți sportivi de performanță s-au lansat la clubul nostru. Din păcate, în ultimii ani, pe fondul crizei economice, interesul pentru activitatea sportivă a scăzut foarte mult. Poate că directorii Regionalei CFR Constanța ar trebui să își îndrepte mai mult atenția asupra acestui club, repet, de mare tradiție", a declarat, la ceas aniversar, dar cu tristețe în glas, președintele secției de popice-bowling a CS CFR Constanța, Radu Gheorghe.

La ora actuală, în cadrul clubului, își mai desfășoară activitatea aproximativ 70 de sportivi, în secțiile de popice-bowling și fotbal.

Echipa de bowling evoluează în Divizia A, iar cea de fotbal, în Liga a IV-a, ratând anul acesta, la baraj, promovarea în Liga a III-a.

Din păcate, din cauza lipsei banilor, două dintre secțiile de tradiție ale "feroviarilor", cea de rugby și cea de atletism, și-au oprit, cel puțin temporar, activitatea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.312 secunde