Turneul final al Campionatului Național de rugby U17

CS Cleopatra, în Grupa roșie de la Cluj

570
4
Echipa CS Cleopatra Mamaia participă, în perioada 13-20 mai, la turneul final al Campionatului Național de rugby juniori sub 17 ani, competiție care este găzduită de două orașe: Cluj și Câmpia Turzii.
Formația constănțeană, antrenată de Marian Nache și Adrian Tinca, a fost repartizată în Grupa roșie și va evolua la Cluj, alături de CMTRTF Metrorex București, Viitorul Cluj și Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Galați.
În Grupa albastră, ale cărei întreceri vor avea loc la Câmpia Turzii, au fost incluse Steaua București, LPS Focșani, CSS Gura Humorului și CSO Pantelimon.
Câștigătoarele din cele două grupe vor juca finala, la Cluj.
"Ne dorim să avem evoluții cât mai bune la turneul final. Nu știm foarte multe lucruri despre adversare, echipa noastră este în plin proces de reconstrucție, așa că nu țintim podiumul. La acest nivel, important este să furnizăm cât mai mulți jucători în loturile naționale", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marian Nache.
CS Cleopatra va susține primul meci în data de 14 mai, împotriva celor de la CTTV Galați.

Comentează știrea

eu!
12 mai 2012
rugby

bravo....ai mai castigat o portie de hamsie ptr astazi!!!

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri..sunt doar cateva din nemerni
12 mai 2012
1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri..sunt doar cateva din nemerni

1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri..sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca...iata si problema carutelor care merg de-a valma cu gunoaie si peturi -asta cand nu fura -merg rromii sau aia de la tzara nestingheriti de nimeni prin oras,desi e interzis de lege,problema e tot in raspunderea primariei si a politiei locale care e in subordinea lui mazare acum ...ce draku faceti, putorilor?

cojocaru cristian
12 mai 2012
rugby

DOMNULE MIHALACHE,DE CE NU INFORMAZI CORECT CITITORII ACESTUI ZIAR???Articolul trebuia scris in felul urmator:IN CADRUL CS CLEOPATRA EVOLUEAZA RUGBYSTI LA CATEGORIILE DE VARSTA U12,U14,U16,U17 SI U18!!!RUGBYSTI DIN CADRUL ACESTUI CLUB , NU AU CASTIGAT NICIODATA VREO COMPETITIE INTERNA DAR, PRIN MILA DE CARE DAU DOVADA ECHIPELE DE PE LOCUL 1, SUNT LASATI SA PARTICIPE IN LOCUL LOR, LA TURNEELE FINALE LA CARE EI NU AR FI AJUNS IN VIATA LOR!!! mihalache vei fi si vei ramane un tip care pt 1 leu iti vei vinde si sufletul!!!

Tugurel Florin CS Cleopatra Mamaia
12 mai 2012
informatie

Tin sa mentionez si eu ceva... CLUBUL SPORTIV CLEOPATRA RUGBY nu sta la mila nimanui...pentru ca nu a castigat nimic pe plan local felicit echipele participante inseamna ca au fost mai bune.. dar mai precizez ca in ani anteriori respectiv 2006 2007 2008 si 2010 CS CLEOPATRA a participat la turneele finale din pozitia de lider pe regiunea Dobrogea..asa este in sport uni mai castiga alti mai pierd. In rest mult succes

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Sport : Cuplaj rugbistic în "Badea Cârțan"
Pagina a fost generata in 0.4547 secunde