Campionatul Național de rugby juniori U17

Un eseu a făcut diferența la derby-ul LPS - Cleopatra

1203
12
Echipa LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța a câștigat, cu scorul de 5-0, partida susținută în compania celor de la CS Cleopatra Mamaia, întâlnire contând pentru Campionatul Național de rugby juniori Under 17. Unicul eseu al derby-ului a fost marcat de LPS în repriza secundă, tabela indicând la pauză un rezultat de fotbal, 0-0.
Deși disputa din arenă a fost una echilibrată, chiar încrâncenată, victoria LPS-ului este una meritată, "albii" demonstrând că sunt mai puternici pe grămadă și știu mai bine jocul în margine.
Marele minus al acestui joc îl reprezintă, însă, terenul pe care
s-a jucat. "Groapa" din "Badea Cârțan" este năpădită de gunoaie, de mizerii, de bălării, este - prac-tic - un focar de infecție, care sub nicio formă nu-i mai atrage pe copii către sport. Din contră. Însă, asupra acestui subiect vom reveni într-o ediție viitoare.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cojocaru cristian
4 mai 2012
rugby

subiectul din editia viitoare poate fi non-performanta clubului pe care-l iubesti atat de mult!cum la u12,u14,u16,u17 si u18 ei sunt o echipa a pacii(nu vor sa castige la nicio categorie de varsta)!inainte de a vedea "focarul de infectie"al lps-ului mai bine ai scrie de umilintele pe care le traiesc copiii de la clubul tau preferat ,s-au obisnuit atat de mult cu infrangerile incit victoriile pt ei ar reprezenta deja un miracol!!!ar trebui sa-l intrebi pe patronul echipei (cel care investeste miliarde)unde sunt rezultatele clubului!

NELU
4 mai 2012
rugby

COjo the Best!!!!!

linia II ITC
4 mai 2012
discutii

Stimate S.Mihalache, poate ar fi cazul sa asculti si opiniile celor care se ocupa efectiv de rugby in judetul Constanta, si nu o fac numai declarativ, gen Nea Hamsie. Pentru Cristi Cojocaru vorbesc rezultatele pe care le inregistreaza, asa ca este deja o voce care trebuie ascultata si respectata.

eu!
4 mai 2012
rugby

cu nea hamsie sunt de acord....doar de el da in ziar cand mai sunt si alte echipe de tineri in jud constanta cu rezultate ff bune si nu da ti nimic de ei...dupa aia Cojocaru o voce de ascultat????Cojocaru mai are de mancat fasole ca sa ajunga sa fie ascultat...sunt alti antrenori care fac asta de mai bine de 30 de ani..ei pot fi ascultati...asta nu inseamna ca nu are un merit ptr ce face la navodari!!!

gogonika
4 mai 2012
íncurajare

hai cleopatra!....cojo e un rautacios!...stim ca voi puteti...doar ati dat peste 100 de jucatori echipei fanion, Farul....in plus acum nu trebuie sa termini pe locul I ca sa te duci la turneul final...asta e sansa voastra

gogonika
4 mai 2012
intrebare

a propos.... cojo e presedinte si antrenor la navodari?:))

linia II ITC
4 mai 2012
revenire

In primul rind nu sunt un "fost", sunt inca un actual jucator, dar asta are mai putina importanta. Daca tot este declarata aceasta transparenta, eu de citiva ani propun o discutie publica, mediata chiar de S.Mihalache, despre situatia de la fosta echipa Constructorul -ITC, care din promovata in liga I, in prezent nu mai exista. Haideti sa discutam incepind cu anii 2002-2004, care era situatia echipei, cine a intervenit brutal si nefericit in aceasta echipa si la ce s-a ajuns in prezent. Acesta e momentul adevarului, dle Mihalache. Inevitabil trebuie sa atingem subiectul nea Hamsie si acesta nu cred ca va mai convine. Daca vreti sa dispara animozitatile pe care le-ati amimtit, inlusiv frustarile lui Cojo, asteptam raspuns la aceasta initiativa. Direct, fara ocolisurisi povesti.

linia II ITC
4 mai 2012
precizari

Pentru cei care s-au retras din activitate, trebuie facute precizarile : 1.Cojo este antrenor la Tomitatnii, nu se amesteca cu Navodari. 2.Echipa CS Navodari seniori (antrenori Cristi Husea si Cornel Suciu) are in componenta si citiva fosti jucatori de la Constructorul ITC, indepartati abuziv de nea Hamsie,care dealtfel a si desfiintat echipa de seniori.

eu!
4 mai 2012
rugby

sunt si eu deacord cu o dezbatere despre rugby din judetul constanta!!!nea hamsie a distrus clubul itc si rugby ul constantean...nea mihalache cand te duceai pe la cleopatra sa ii iei interviu ce mancai??tot hamsie???

linia II ITC
4 mai 2012
propunere

dl. S. Mihalache daca veniti maine la partida Navodari -Callatis, stam putin de vorba si poate reusim sa clarificam macar ceea ce ne dorim sa discutam.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5363 secunde