Campionatul Național de tenis de masă pentru juniori I

Concurs LPS, "echipa-trăsnet" a lui Viorel Filimon

737
LPS,

Articole recomandate

Începutul lunii mai sosește cu numeroase medalii pentru juniorii I componenți ai secției de la tenis de masă, elevi ai Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", care tocmai s-au întors de la Buzău, unde s-a desfășurat Campionatul Național pe echipe și individual.

Constănțenii au obținut cinci medalii la Naționale și au recunoscut că pentru ei este o performanță. "Am avut o evoluție bună și sperăm să ridicăm ștacheta și mai sus", spune antrenorul Viorel Filimon.
În concurs, s-au înscris 16 cluburi, dintre care 14 echipe de fete și 24 de băieți cu prag de vârstă până în 18 ani. Juniorii de la LPS "Nicolae Rotaru" au reușit să urce pe podiumul a cinci din cele șapte categorii competiționale: echipe masculin - medalie de bronz, echipa Tiberiu Marga, Sedan Orazali, Bogdan Postudor; echipe feminin - medalie de bronz, echipa Roxana Iamandi, Alina Zaharia, Andreea Bucur; simplu feminin - medalie de bronz, Roxana Iamandi; dublu masculin - medalie de argint, echipa Cristian Pletea / Alexandru Manole (LPS "Nicolae Rotaru" / CS Pristavu Câmpulung ); dublu feminin - medalie de bronz, echipa Roxana Iamandi, Andreea Fistyulof (LPS "Nicolae Rotaru" / CSM Arad ).
Acestea nu au fost singurele rezultate pentru juniorii de la malul mării, la echipe masculin a mai participat și grupa formată din Cristian Pletea, Mihai Cărțiună, Kriostff Sek, care a obținut locul 5, iar la echipe feminin, Mihaela Plăeașcu, Cristina Buciu, Cătălina Ghiță - locul 8. La simplu masculin, Sedan Orazali Sedan a fost al cincilea, iar Tiberiu Marga, al optulea.
Pentru juniorii de la LPS "Nicolae Rotaru" / CS Farul, urmează două meciuri importante din play-off-ul Superligii Naționale. Fetele vor juca meciul retur cu CSM Bistrița (primul meci a fost pierdut cu 3-5), iar echipa masculină va juca la Câmpulung meciul retur, după victoria de la Constanța, cu 5-4.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2833 secunde