Dumitru Moinescu candidează independent pentru Primăria Medgidia

694
10

Articole de la același autor

Biroul Electoral de Circumscripție Medgidia a înregistrat zece dosare pentru funcția de primar al orașului Medgidia, însă unul dintre acestea, cel al lui Aslan Egevit, a fost respins pe motiv că Uniu-nea Democrat Tătară nu face parte din minoritățile înscrise la Biroul Electoral Central.
În consecință, în cursa electorală pentru Primăria Medgidia au rămas următorii: Vasile Ivanof (PP-DD), Dumi-tru Moinescu (candidat independent), Mihăiță Cioti (Alianța pentru Medgidia), Marian Iordache (USL), Dănuț Dumitru Cotârlă (UNPR), Nedret Bechiș (UDTTMR), George Zamfir (PNTCD), Sorin Elvis Radu (PER) și Romulus Aurelian Vasilescu (PSDM).

Comentează știrea

Jeny
4 mai 2012
Moinescu primarul medgidienilor !!!

Succes domnule Moinescu in aceasta campanie electorala ! Medgidienii va sunt alaturi ! Va asteptam la primarie pentru a lucra impreuna in folosul orasului si pentru locuitori !!

Lute
4 mai 2012
Afara cu RAJA !!!!

RAJA este capusa Medgidiei !!! Moinescu este cel ce ne va scapa de ea !!!! Votam Moinescu pentru a distruge acest parazit RAJA !!!

sile
4 mai 2012
candidat

hai mareane la lupta.ai facut multa treaba si mai ai de facut.

emy
4 mai 2012
catindatii

Pentru Sile : Marian a facut treaba mica sau cea mare?

IONUTZ
4 mai 2012
bravo Mariane!!!

a facut treaba buna si o sa faca in continuare! Bravo Iordache

Cosmin
4 mai 2012
HAHAHA

Este grele huh? Nu te vrea lumea si tot incerci disperat sa mai faci si tu cate ceva... poate te mai baga lumea in seama...se pare ca nu... tot domnul primar Marian Iordache va castiga pentru ca are proiecte adevarate pentru Medgidia.

vera
4 mai 2012
Ce vor medgidienii!

Asta este dorinta noastra, i-am spus dlui Moinescu, care vine pe strada si sta de vorba cu noi, ca noi vrem un OM care sa se procupe de noi ci nu de politica sau de partid. Este omniprezent printre noi si ii pasa de ale noastre dolenate. Pe Iordache nu l-am mai vazut pe teren din campania din 2008, si stiu si de ce nu iese pentru ca ii este teama de reactiile oamenilor care sunt nemultumiti de activitatea lui.

Ion
4 mai 2012
Ce-a facut Iordache 4 ani?

Poate cineva sa spuna?In al 12-lea ceas a vindut parcul industrial si a avut 4 ANI sa-l puna pe picioare cu bani Europeni!!...vreti sa ramineti doar batriinii in Medgidia ?!!Sa va joace cum vreau ei si copii vostrii sa plece sclavi prin tari straine?Cine o sa va ingrijeasca,sa va de-a o cana cu apa cind o sa cadeti la pat?IORDACHE??? Va jucati cu viitorul vostru si a copiilor vostri! Aveti un candidat care poate nu vorbeste mult dar a incercat sa va dea 25.000 de locuri de munaca in parcul industrial.....O sa plingeti iar dupa Moinescu...

antonio
4 mai 2012
votam moinescu!

dragi medgidieni,inca putin si scapam orasul de de acest iordache.din 10 iunie medgidia va aveam un viitor mai stralucit deoarece cu totii vom vota Dumitru Moinescu!

Nelu
14 mai 2012
Eu m-am cam saturat

Citesc mesajele de mai sus si ma gandesc ca ne meritam soarta. Nu vad decat Iordache si Moinescu. Doamnne ce memorie scurta are romanul. Am uitat deja ca ambii au avut cate 4 ani la dispozitie si nu au facut mai nimic din tot ce le-au promis cetatenilor orasului. Strazile sunt varza ,exceptand centrul si cateva artere principale, parcurile arata din ce in ce mai rau, mizeria de la groapa de gunoi a orasului este purtata de vant in toata zona Ciment, cetatenii racordati la sistemul de incalzire centrala platesc de trei ori mai mult decat cei cu centrale proprii .Cat despre parcul industrial…. A fost un subiect electoral care a ,,dat bine" la vremea alegerilor dupa care ....a disparut. Mai nou Iordache incearca sa ne prosteasca si s-a apucat acum , cu o luna inainte dealegeri ,sa asfalteze strazi ,la fel cum a facut si Moinescu inainte de alegerile trecute. S-a facut totusi ceva in anii astia :s-a vandut apa din Medgidia catre Raja lui Constantinescu si Mazare ,si acum o platim la cel mai scump tarif din tara! Eu va propun sa iesim din cercul asta vicios in care ne invartim de atatia ani. De Cotarla vad ca nu pomeneste nimeni, desi este singurul dintre candidatii la primarie care a dovedit pana acum ca este un om pregatit si gospodar, capabil sa administreze eficient si care are bunul simt sa nu promita lucruri numai pentru a castiga bunavointa alegatorilor. Chiar nu vreti sa vina cineva nou si mai capabil sa conduca orasul? Cu respect Nelu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8589 secunde