Susținere din Germania pentru candidatul PP-DD la Primăria Constanța

Gheorghe Dinu anunță că va înfrăți Constanța cu Munchenul

997
5

Avocatul Gheorghe Dinu, candidat la Primăria Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că este susținut de personalități de prim rang din Germania și că, în eventualitatea în care va câștiga alegerile, unul dintre multele sale proiecte va fi acela de a înfrăți orașele Constanța și Munchen.
"Hotărârea de a candida pentru funcția de primar al municipiului Constanța a fost luată de mine și în urma discuției purtate cu Werner Weidenfild, consilierul personal al Cancelarului Germaniei Angela Merkel, cu care
am hotărât ca, după câștigarea mandatului de primar, să înfrățim Constanța cu Munchenul. Este timpul ca orașul nostru să aibă deschidere către țările civilizate, către Vest, către o forță a Europei, așa cum este Germania. Constanța merită mai mult decât samba și zmeie, decât poveștile cu Brazilia și Madagascar", a declarat avocatul Gheorghe Dinu, candidat la Primăria Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.



Comentează știrea

Yesman
4 mai 2012
Gheorghe Dinu-ecce homo

Cand l-am auzit,am cazut pe spate.Constanta s-a infratit cu 22 de orase din toata lumea:Sulmona, Turku,Yokohama,Brest,Istanbul,Odesa,Boulogne Sur Mer,Rotterdam,Dobrich,Thessaloniki,Mobile,Trapani, Saida,Lattakia,Heraklyon,Izmir,Novorosiisk,Alexandria,.Santos,Havana,Perugia si Shanghai. Constanta are 22 de frati vitregi si doi frati de sange adica orasul fantoma Pripiat si Tiraspol,orasul unde tancul este opera de arta si sta expus pe un soclu ca vaporul din gara Constanta.Ecce homo,Gheorghe Dinu a gasit solutia.Mai omule,pleaca la munca si nu ne mai aburi.Un oras nenorocit ,ramane nenorocit pentru mai multe generatii,nu ai timp sa repari intr-un mandat ceea ce a stricat altul. Dumneata nu faci deosebirea intre urbanistica si prezervativ. Prezervativul este de unica folosinta si il arunci la cosul de gunoi dar o constructie proiectata sau amplsata gresit nenoroceste un oras pentru zeci de ani sau pentru zeci de generatii.

Cristi
4 mai 2012
Cauti de munca

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa pe internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi. Sa aveti o zi buna!

Dan
4 mai 2012
Schimbarea e vitala

Toti constantenii ar trebui sa fie constienti ca nu mai putem alege butoiul betiv care doarme in intersectii si nici mascariciul ridicol si vesnic drogat care s-a transferat in Madagascar. Locul lor e la tuhaus ptr 20 de ani. Dupa parerea mea, Gh.Dinu (la Primarie) si Marian Vasiliev (la CJM) sunt doi oameni care ar aduce schimbari radicale in bine in orasul si judetul Constanta.

Dan
4 mai 2012
Rectific

Rectific.Marian Vasiliev la CJC.

admirator
4 mai 2012
ce legatura avem

cu Munchen? Este mai bine cu Hamburg. Dar, daca va afisati legaturile cu staff-ul Angelei Merkel, (crestin-democrata) ori o tradati pe ea ca agenta rosie, ori marturisiti ca dvs. nu sunteti de stinga (asa cum afirma Dan Diaconescu si partidul sau)... Mai multa grija! Si mai multa consecventa intre ceea ce sunteti -politic- si ceea ce afirmati ca sunteti! Totusi, e bine sa stim, si noi, electoratul, cate cartti au sponsorizat candidatii la primaria Constantei? Mai este -inca timp- pina la alegeri!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6751 secunde