Edilul din Băneasa nu mai candidează pentru un nou mandat

824
4
Primarul localității Băneasa, Gelu Iordache, care se înscrisese în cursa pentru un mandat de consilier din partea UNPR, și-a retras, ieri, candidatura. Iordache a anunțat că a luat această decizie deoarece dorește să-l susțină la Primăria Băneasa pe candidatul PSD, Nicușor Florescu.
Reamintim că Gelu Iordache dorea, de fapt, să candideze pentru un nou mandat de primar, însă șefii PSD de la Constanța nu au dorit să-i valideze candidatura, desemnând pe altcineva pentru funcția de edil al orașului Băneasa, respectiv pe Nicușor Florescu.
Dar Florescu nu este singurul pretendent la conducerea primăriei din Băneasa. Potrivit președintelui BEC, Lucica Nicolae, pe lângă candidatul PSD și-au mai înregistrat candidaturile Ion Marin (PNL), Titu Pîrvu (PDL), Cristian Leonard Chiciu (UNPR), Nicolae Pelelungă (PNȚCD), Vasile Sima (PP-DD) și Ion Chirea (PRM).

Comentează știrea

Cris
22 mai 2012
PNL

Mult succes domnului Marin Ion! Va sustinem 100%! Meritati aceasta functie!

marin
23 mai 2012
alegeri

o adunatura de tampiti

Lari
23 mai 2012
UNPR

Foarte tampiti ! Mai ales primul !

ASTEPT CA MORTUL COLACUL
8 iunie 2012
INFORMARE

CE ASTEAPTA LANA SI ALTII SA IASA LEONARD PRIMAR SA IL CONDUCA EI DESTUL L-AU RUINAT PE GELU DE VA RAMANE PE DRUMURI.NU ETE PRIMARIA MOARA LUI NICU LANA , BALTA LUI HERTEA SI ASCUNZATOAREA PUTUROSILOR. SA VINA FLORESCU NICUSOR PRIMAR SA VEDETI DACA MAI POT SA SE ASCUNDA ANGAJATII PRIMARIEI BANEASA.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3459 secunde