Campionatul Naţional de rugby juniori U17, etapa a 10-a

CS Cleopatra Mamaia şi CS Victoria Cumpăna şi-au măsurat forţele înaintea play-off-ului

481
CS Cleopatra Mamaia şi CS Victoria Cumpăna şi-au măsurat forţele înaintea play-off-ului - 1-1649147093.jpg

Articole de la același autor

Disputat pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, meciul dintre echipele CS Cleopatra Mamaia şi CS Victoria Cumpăna, contând pentru etapa a noua a Campionatului Naţional de rugby juniori U17, Grupa Sud, şi-a respectat statutul de derby local: ambiţii, eseuri, faze spectaculoase. Nu au lipsit nici accidentările, dovadă că jucătorii nu s-au menajat şi au pus serios osul la treabă.

Prima repriză a fost echilibrată, fiecare echipă reuşind câte un eseu transformat. 7-7 a fost scorul la pauză, iar repriza secundă s-a derulat după aceleaşi coordonate. Cleopatra a mai marcat un eseu, rămas netransformat, în timp ce jucătorii Victoriei, antrenaţi de Marius Codea, au culcat de două ori balonul în terenul de ţintă, una dintre încercări a fost transformată, astfel că formaţia din Cumpăna s-a impus finalmente cu scorul de 19-12.

„Am întâlnit o echipă bună, iar partida a fost extrem de disputată. Aveam nevoie de astfel de jocuri tari, cum a fost şi cel cu Şoimii-Dinamo, doar aşa putem progresa.

Din păcate, după acest meci am rămas cu trei jucători accidentaţi. Unul s-a ales cu o fractură de claviculă, iar pentru el sezonul s-a încheiat. Alţi doi au suferit entorse şi sperăm să îi putem recupera până la debutul play-off-ului”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Cleopatra, Victor Bezuşcu.

În cealaltă partidă a rundei, Colegiul Tehnic „Dinicu Golescu” s-a impus, cu scorul de 48-7, în deplasare, în faţa CSM-ului Bucureşti.

În clasamentul Grupei Sud, pe prima poziţie se află ACS Şoimii-CS Dinamo, cu 34 de puncte (7 jocuri), urmată, în ordine, de CS Victoria Cumpăna (29 p, 8 j), CS Cleopatra Mamaia (17 p, 7 j), CT „Dinicu Golescu” (10 p, 7 j) şi CSM Bucureşti (0 p, 7 j).

Etapa viitoare, ultima a sezonului regulat, CS Cleopatra va juca, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 14.00, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, cu CSM Bucureşti, în timp ce Victoria Cumpăna a stat.

XXX

În play-off, se califică ocupantele primelor trei poziţii în clasamentele finale ale sezonului regulat, Grupele Nord şi Sud. Liderele ierarhiilor, CSS Bârlad (Nord) şi ACS Şoimii-CS Dinamo (Sud), au liber în prima fază. Cel mai probabil, CS Cleopatra va juca în această fază cu CSR-RC-CSU Săcele Braşov, în deplasare, iar CS Victoria Cumpăna va înfrunta, pe teren propriu, pe LPS Suceava. În funcţie de aceste rezultate, cele două echipe constănţene vor accede în turneul pentru locurile 1-4 sau vor disputa partida pentru locurile 5-6.

Foto: Facebook / Romania Rugby Cleopatra

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde