CS Cleopatra, victorie muncită cu CNAV-Dinamo București

334
CS Cleopatra, victorie muncită cu CNAV-Dinamo București - cscleopatra-1540487634.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Cleopatra Mamaia U17 s-a impus, ieri după-amiază, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul "Badea Cârțan", împotriva celor de la CNAV-Dinamo București, scor 19-0 (0-0), în cea de-a IV-a etapă a Campionatului Național U17.

Meciul a început cu o întârziere de 27 de minute, medicul de pe ambulanță sosind la teren fără parafă! Un gest care ar fi putut costa scump echipa gazdă și care nu ar trebui lăsat nepedepsit.

Prima parte a fost una în care constănțenii au avut de înfruntat și vântul rece și tăios. Chiar și așa, au rezistat admirabil și au găsit soluțiile ideale pentru a-și adjudeca victoria. Chiar dacă nu au primit și bonusul ofensiv, așa cum a izbutit în precedentele trei etape, CS Cleopatra rămâne pe prima poziție a clasamentului, cu 19 puncte.

Etapa următoare, formația pregătită de Victor Bezușcu, Onal Agiacai, Virgil Năstase și Marius Codea va întâlni ocupanta locului secund, CSS 2 Baia Mare, în deplasare, sâmbătă, 3 noiembrie, ora 10.

"Sunt bucuros că ne-am impus împotriva unei echipe foarte solide. Băieții au înțeles foarte bine mesajul meu de la pauză, iar lucrurile au intrat în normal. Începutul de meci a fost un pic mai ezitant, datorită faptului că și-au dorit să realizeze cât mai mult și să fie decisivi. De aceea au fost lipsiți de concentrare", a declarat Victor Bezușcu, antrenor și director sportiv al CS Cleopatra Mamaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Octombrie 2018
Stire din Sport : CS Cleopatra,  meci de 1 solist
Pagina a fost generata in 0.7223 secunde