CS Farul Constanța, pe podium la Campionatele Nationale

325
CS Farul Constanța, pe podium la Campionatele Nationale - treimedalii-1504448332.jpg

Articole de la același autor

CS Farul Constanța nu a reușit să reediteze performanța de anul trecut, când a devenit campioană națională la gimnastică pe echipe. 


În week-end, la CN de la Ploiești, echipa formată din Cătălina Ponor, Carmen Glăvan, Silvia Sfiringu și Maria Holbură a încheiat pe locul trei, cu un total de 154.361 puncte. Aurul a revenit celor de la CNS Cetate Deva (Denisa Golgotă, Carmen Ghiciuc, Laura Jurcă și Ioana Crișan), care au încheiat concursul cu 156,929 puncte, locul secund fiind ocupat de CS Dinamo București (Larisa Iordache, Irina Duță, Andra Anghelescu și Maria Pană). 


La individual compus, titlul a fost câștigat de Larisa Iordache, cu un punctaj de 58.466, podiumul fiind completat de Denisa Golgotă (52.999 p) și Ioana Crișan (52.098 p), ambele legitimate la CNS Deva. Sportivele de la CS Farul au ocupat următoarele poziții: Carmen Glăvan - locul 4, Maria Holbură - locul 5, Silvia Sfiringu - locul 8, Cătălina Ponor - locul 23 și Ioana Stănciulescu - locul 25. De menționat faptul că Ponor și Stănciulescu au evoluat doar pe două aparate din cele patru.


În finalele pe aparate, sportivele de la CS Farul au cucerit cinci medalii: Silvia Sfiringu - bronz la sărituri, Maria Holbură - bronz la paralele, Cătălina Ponor - argint la bârnă și sol, și Ioana Stănciulescu - bronz la bârnă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3233 secunde