Concurs CS Mangalia a câștigat "Cupa Unirii" la lupte

2046

Articole de la același autor

Întrecerea de lupte libere organizată la Mangalia, în sala "Ion Bănescu", cu ocazia zilei de 24 ianuarie a adunat la start în jur de 60 de sportivi, iar în sală au fost prezente foste vedete ale acestui sport.
Organizatorul "Cupei Unirii", întrecere de copii, cadeți și juniori, a fost CS Mangalia (antrenor, Marian Oancea), alături de care au mai concurat luptători de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța (antrenor, Ioan Bărbătei) și CSS4 București (antrenor, Șerban Mumjiev, fost sportiv la Hidrotehnica Constanța, cu rezultate bune la Europene și Mondiale, multiplu campion național și participant la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996).
"Cupa" a fost câștigată de CS Mangalia, care a fost urmată de LPS și CSS4. După cum a declarat, pentru "Cuget Liber", Dragoș Dima, purtătorul de cuvânt al Asociației Județene de Lupte Constanța, nivelul întrecerii a fost unul ridicat, participând mulți medaliați în întrecerile naționale.
Potrivit lui Dima, la categoria 28 kg copii, s-a impus Marius Dică (LPS), urmat pe podium de verii George și Marian Nițu, de la Mangalia; la 32 kg a câștigat Liviu Costache, iar pe doi și trei au venit Vlad Grumeș (ambii, de la Mangalia) și George Fântână (LPS); la 38 kg (fete) a câștigat Nicoleta Popa (Mangalia), iar la băieți - băiatul lui Mumjiev, Ionuț, de la CSS4, urmat de Marius Marian (Mangalia) și Daniel Odică (LPS); categoria 42 kg i-a revenit lui Alexandru Cobuz, care l-a învins pe Andrei Balaban (ambii, de la Mangalia), iar la juniori 63 kg clasamentul a fost: 1. Ștefan Antonov (LPS), 2. Răzvan Roman, 3. Valentin Cazacu (ambii, de la Mangalia).
La competiție au fost prezenți și Gigi Pambuca (președintele AJL Constanța), Ionel Luca (președintele CS Mangalia), Mugur Mitrana, primarul de la 23 August, localitate unde a fost înființată o echipă de lupte, antrenată de fostul sportiv al Hidrotehnicii, Gigi Ciupercă, prezent și el acum la Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8582 secunde