Patru lebede au asistat, ieri, la antrenamentul "rechinilor"

997
Starea terenului "Triunghi", afectat de ploaia de duminică, ce a venit și după disputarea meciului Farul II - Unirea Slobozia, i-a trimis pe "rechini", pentru primul antrenament de ieri, din nou pe plajă, constănțenii lucrând la Mamaia, în zona de la "Pescărie".

Antrenorii Ion Marin, Cristi Cămui și Constantin Gârjoabă au avut la dispoziție 28 de fotbaliști, dintre care trei, Păcuraru, Daniel Florea și Durbac, au urmat un program special, alergând separat.
Toți trei vin după accidentări, din pricina cărora nu au putut evolua în amicalul Farul - Delta Tulcea, alături de Vlas. Păcuraru a lipsit chiar patru zile de la pregătirea echipei (a lucrat numai în sala de forță), în urma unor dureri de tendon la piciorul drept.
Între cei 28 de ieri s-a aflat și Florin Dobre, un portar de 24 ani și 1,98 m, venit la Farul II, dar care a fost luat să fie văzut și de echipa mare. Dobre a jucat și o repriză, a doua, în amicalul cu tulcenii, de sâmbătă.
Alături de aceștia patru, s-au mai pregătit pe plajă, într-o ședință de factură fizică, Curcă, Vlas - portari; Băcilă, Mățel, Pătrașcu, Rastovac, Barbu, Pahor, Bubuleandră, Gaston, L. Florea - fundași; Cr. Pantelie, Ben Teekloh, Rusmir, Voiculeț, Fatai, C. Matei, Larie, Mansur - mijlocași; Chico, Gerlem, Gosic, Alibec, E. Nanu - atacanți.
În partea a doua a antrenamentului, "rechinii" au avut parte și de o surpriză, patru lebede aterizând aproape de ei, în apă. Păsările au înotat încoace și încolo, la mal, mai multe minute, într-o pauză de alergare a jucătorilor s-au apropiat și mai mult de fariști, chemate de ei, după care, înainte ca ședința de pregătire să se încheie, și-au luat zborul.
După-amiază, al doilea antrenament a avut loc în sala de forță și pe terenul sintetic de la "Farul". Astăzi, ambele ședințe vor avea loc pe teren, a doua sigur pe SNC, prima pe "Triunghi", dar este posibil ca "rechinii" să meargă tot pe SNC.
Mâine și vineri, Farul susține iar meciuri amicale, de la ora 11, pe SNC, cu echipele de Liga a III-a CSM Medgidia, respectiv Unirea Slobozia. Prima partidă va avea, ca și cea cu Delta Tulcea, două reprize a 60 de minute, iar Farul vrea să joace așa și cu Slobozia.

Pantelie a avut numărul 5 cu Delta
În disputa cu Delta Tulcea, nou veniții la Farul au purtat numerele: Pantelie - 5 (fost al lui Șchiopu), Mățel - 21 (purtat odată de Băcilă), Pahor - 27 (ex-Maxim), Larie - 15 (pe care l-a mai avut la Farul), Emil Nanu - 14 (fost al lui Voiculeț). Matei a înlocuit 91 cu 8, Gosic a lăsat 85 pentru 11 (ultima dată, al lui T. Moldovan), Mansur a avut 32, iar L. Florea - 16.

Pahor, debut nereușit
Dacă Pantelie a lăsat o bună impresie sâmbătă, slovenul Jan Pahor a avut un debut mai degrabă nereușit, arătând greșeli de plasament și intervenind dezordonat în dueluri, cu mâinile pe adversar. A fost însă primul său meci la Farul și, apoi, e posibil ca de vină să fie și oboseala.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6163 secunde