Campionatul Naţional de handbal-junioare I

CS Medgidia primeşte vizita liderului CSM Galaţi

99
CS Medgidia primeşte vizita liderului CSM Galaţi - 25031144134673173700600801700244-1635946884.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal-junioare I CS Medgidia se pregăteşte, în această perioadă, pentru partida cu CSM Galaţi, programată vineri, 5 noiembrie, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, contând pentru Campionatul Naţional.

Va fi un examen dificil pentru jucătoarele antrenate de Nicolae Ciorbă, care sunt conştiente de valoarea adversarei, lideră la zi în clasament. Însă handbalistele dobrogene nu se lasă deloc intimidate că joacă în compania echipei de primul loc.

„Este clar că ne aşteaptă un meci greu. Galaţiul are o echipă cu multe jucătoare experimentate, care stau bine tactic. Sperăm în primul rând să evoluăm dezinvolt şi să facem un joc bun şi, de ce nu, să şi obţinem un rezultat bun, care să ne dea moral pentru următoarele jocuri”, au transmis, cu mult optimism, tinerele handbaliste de la CS Medgidia.

XXX

Tânărul handbalist constănţean Alexandru Horneţ, de la CS Medgidia, a fost convocat de tehnicienii Federaţiei Române de Handbal să ia parte la pregătirea lotului naţional de juniori născuţi în anii 2004 şi 2005.

Stagiul va dura până pe 7 noiembrie şi se va desfăşura la Sighişoara, timp în care Alexandru Horneţ şi ceilalţi jucători convocaţi vor pune umărul pentru destinele naţionalei de juniori.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7441 secunde