Divizia A la handbal masculin, etapa a cincea

CS Medgidia, sarabanda ratărilor în deplasarea de la Alexandria

145
CS Medgidia, sarabanda ratărilor în deplasarea de la Alexandria - 1-1665747127.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a fost învinsă, cu scorul de 29-35 (18-19), de CSM Alexandria, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a cincea a Diviziei A, Seria B.

Deşi a avut o primă repriză foarte bună, iar în minutul 26 conducea cu 18-16, echipa constănţeană, antrenată de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, a intrat la pauză cu deficit de un gol, pentru ca, la începutul reprizei secunde, să scape definitiv din mână „hăţurile” jocului. Alexandria a luat un avans de cinci goluri, în timp ce handbaliştii Medgidiei s-au întrecut în ratări şi nu au mai putut reveni pe tabelă.

„Am jucat bine în prima repriză, dar în cea de-a doua am ratat mult. Ne revenim şi o să avem forţe proaspete pentru meciul de duminică”, a declarat antrenorul Adrian Georgescu.

Pentru CS Medgidia, urmează meciul cu CSM Constanţa II, programat duminică, 16 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului.

În clasament, CS Medgidia ocupă locul al doilea, cu 10 puncte. Lideră este CSM Alexandria (15 p), în timp ce CSM Constanţa II este „lanterna” ierarhiei, cu înfrângeri pe linie.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0013 secunde