Divizia A1 la volei feminin, turneul de la Voluntari

CS Medgidia, spectacol la fileu. Două meciuri-maraton, de câte cinci seturi

145
CS Medgidia, spectacol la fileu. Două meciuri-maraton, de câte cinci seturi - csmedgidia2-1615315472.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a făcut spectacol în cele două partide disputate în cadrul celui de-al treilea turneu al Divizei A1, desfăşurat la Voluntari. Bilanţul: o victorie şi o înfrângere, iar trupa de pe malul Canalului rămâne în imediata vecinătate a podiumului.

Victorie de senzație după o evoluţie pe măsură pentru CS Medgidia, în prima partidă din cadrul turneului de la Voluntari, în care adversară a fost CSM Lugoj. Un meci cu multă adrenalină pe teren și pe banca tehnică.


Formaţia antrenată de Florin Voinea şi Radu Began şi-a adjudecat la pas primul set, 25-14, dar s-a văzut imediat egalată la general, după 25-27 în parţialul secund. Medgidia a controlat setul trei (25-21), dar a cedat iniţiativa în cel de-al patrulea (14-25), astfel că s-a intrat în decisiv, unde voleibalistele constănţene au scos la iveală tot ce au avut mai bun. Forță în atac, o apărare de oțel susţinută de un blocaj pe măsură și tabela a indicat la final 3-2 pentru CS Medgidia.

„De la an la an, ne-am propus obiective mai mari. Anul acesta, ne dorim foarte mult să evoluăm într-o cupă europeană. În momentul de față, ne aflăm pe un loc care ne satisface, un loc pentru care am muncit, suntem într-un proiect ambițios și sperăm să continuăm pe aceeași linie”, avea să declare, la finalul partidei, antrenorul principal Florin Voinea.

La fel de spectaculos a fost şi cel de-al doilea meci, în care Medgidia a înfruntat echipa gazdă, CSO Voluntari. O partidă tot de cinci seturi, pierdută însă la mare luptă, scor 2-3.

Ilfovencele s-au impus în primele două seturi, 25-20 şi 28-26, apoi dobrogencele au dat semnalul revenirii şi au egalat la general, după ce şi-au adjudecat parţialele trei şi patru, 25-22, respectiv 25-23. Din păcate, în setul decisiv, nu au mai avut suflul necesar pentru a se impune, iar CSO Voluntari a punctat pentru 15-11.

Pentru constănţence, Andreea Ordeanu a reuşit 19 puncte, Diana Ariton, 14, Ana Miron şi Adriana Mate, câte 12.

„Fetele au luptat exemplar, însă au nevoie de mult mai multă muncă pentru a ajunge din nou la nivelul fizic pe care și-l doresc și de care e nevoie pentru un randament maxim meci după meci”, au explicat reprezentanţii clubului din Medgidia.

XXX

Iată rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei:

CSM Volei Alba Blaj - FC Argeş 3-0 (25-11, 25-15, 25-17);

CSU Belor Galaţi - CS U NTT Data Cluj 3-0 (25-14, 25-18, 25-20).

CS Ştiinţa Bacău a obţinut victoria la „masa verde” cu CS Rapid Bucureşti, scor 3-0 (25-0, 25-0, 25-0), formaţia feroviară neprezentându-se la meci, după ce mai multe dintre componentele lotului au fost depistate infectate cu virusul Covid-19.

În clasament, lideră este CSM Târgovişte, cu 48 puncte, urmată, în ordine, de CSM Volei Alba-Blaj (48 p), CS Dinamo Bucureşti (36 p), CS Medgidia (32 p), CS Ştiinţa Bacău (29 p) şi CSM Lugoj (24 p). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.923 secunde