Play-off-ul de promovare în Liga Naţională de handbal masculin

CS Medgidia, victorie fără emoţii în partida cu CSM Galaţi

183
CS Medgidia, victorie fără emoţii în partida cu CSM Galaţi - 1-1648976582.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia s-a impus, cu scorul de 33-28 (17-9), în faţa celor de la CSM Galaţi, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a 10-a a play-off-ului de promovare în Liga Naţională.

O întâlnire în care gazdele au ţinut ritmul numai în primul sfert de oră, conducând cu 5-4 în minutul 15, apoi constănţenii au preluat iniţiativa şi s-au desprins treptat pe tabelă, intrând la cabine cu un avantaj consistent, de opt goluri. După pauză, jucătorii antrenaţi de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu au fost la fel de motivaţi, iar în atac au avut aproape toate fazele fructificate.

CSM Galaţi nu s-a lăsat nici ea uşor şi a alergat să egaleze, a revenit spectaculos de la 18-27 la 23-27, pe fondul unei uşoare relaxări a dobrogenilor, însă Medgidia a fost pe poziţii şi nu i-a permis să răstoarne soarta întâlnirii.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CSM Reşiţa - CSM Oradea 38-23, CSM Odorheiul Secuiesc - CSM Făgăraş 32-25, CSM Sighişoara - CSU Piteşti 32-31.

În clasament, graţie succesului de la Galaţi, CS Medgidia a urcat pe locul şase, cu 12 puncte, dar fără nicio şansă de promovare. Lideră este CSM Odorheiul Secuiesc (24 p), secondată de CSM Reşiţa (24 p), departajate de golaveraj.

Etapa viitoare, sâmbătă, 9 aprilie, CS Medgidia va juca, pe teren propriu, cu CSM Făgăraş.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3721 secunde