Handbal / Xavier Pasqual: "Toate meciurile din preliminariile EURO 2024 vor fi complicate"

117
Handbal / Xavier Pasqual:

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionale masculine de handbal a României, Xavier Pasqual, a declarat, după tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024, că obiectivul este calificarea la turneul final, însă meciurile vor fi complicate.

„Toate meciurile vor fi complicate, pentru noi și pentru adversari. Începem în Austria, e cea mai bună echipă din grupă, apoi jucăm cu Ucraina acasă, deci lucrul cel mai important e să fim pregătiți pentru octombrie, să avem toată echipa gata de joc.

Respectăm toate echipele, Insulele Feroe joacă foarte, foarte bine, Austria a jucat la multe turnee finale, la fel Ucraina - nu degeaba sunt pe primele două poziții. Scopul nostru e să ne calificăm, dar meciurile trebuie jucate. Nu s-a întâmplat niciodată să câștige cineva înainte să joace”, a declarat tehnicianul iberic.

Naţionala masculină de handbal a României a fost repartizată în Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European 2024, alături de Austria, Ucraina şi Insulele Feroe, s-a decis la tragerea la sorţi efectuată la Berlin, informează Federaţia Română de Handbal.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică la turneul final. Alături de ele, cele mai bune patru echipe de pe locurile trei vor merge la Campionatul European.

Meciurile de calificare vor debuta pe 12 octombrie şi se vor termina anul viitor, pe 30 aprilie. Turneul final se va desfăşura în Germania, între 10 şi 28 ianuarie 2024.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.603 secunde