Un spectacol al Teatrului ”Căluțul de mare” este sold-out

150
Un spectacol al Teatrului ”Căluțul de mare” este sold-out - teatruldepapusi-1648822032.jpg
Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 10.30 sunt așteptați la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” pentru a viziona povestea „Califului Barză”, după Wilhelm Hauff.

Spectacolul cucerește prin hazul și originalitatea lui, încă de la început. Frumoasa prințesă Coralina, de care Marele Calif este foarte îndrăgostit, este răpită de vrăjitorul Barbanaduk, transformată în cucuvea și ținută, vai, într-o colivie până când va accepta să-i fie soție uriașului vrăjitor.

Salvarea Coralinei va veni însă în urma unor spectaculoase transformări în berze ale Califului îndrăgostit și ale slujitorului acestuia, fidelul și lingușitorul Abdulah. Berzele vor ajunge la timp în castelul vrăjitorilor și o vor salva pe prințesă, iar povestea se încheie fericit, cu o nuntă frumoasă, unde toți invitații vor dansa în ritmul unui autentic dans oriental. Ce-ar fi să ne imaginăm o clipă că ne putem transforma și noi în păsări, că putem zbura, că putem visa și trăi frumos? Haideți să zburăm împreună cu Califul! În ceea ce privește spectacolul „Capra cu Trei Iezi” de duminică, 3 aprilie, de la ora 10.30, conducerea teatrului anunță că nu mai sunt locuri!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.731 secunde