Divizia A1 la volei feminin, etapa a 11-a

CS Medgidia, victorie în minimum de seturi în deplasarea de la Bacău

160
CS Medgidia, victorie în minimum de seturi în deplasarea de la Bacău - 26768691636102824524302376684453-1639909760.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia s-a impus, cu scorul de 3-0, în faţa celor de la CS Ştiinţa Bacău, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a 11-a a Diviziei A1, la capătul unui evoluţii extrem de spectaculoase.

Debutul primului set a fost dominat de formaţia gazdă, care a punctat bine în atac şi s-a desprins la 23-17, un avantaj ce părea suficient pentru a închide parţialul, însă fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au avut însă o revenire de senzaţie. Constănţencele nu au mai greşit nimic şi au încheiat setul în favoarea lor, 25-23. Ioana Baciu, Ramona Rus şi Raisa Ioan au condus ostilităţile pentru Medgidia, într-o zi în care blocajul şi recepţia au mers foarte bine.

Şi setul al doilea a fost echilibrat în prima sa parte, cu o echipă gazdă incisivă şi mult mai curajoasă la fileu. Medgidia însă s-a distanţat în a doua parte a setului, prin reuşitele Alexandrei Trică sau Dianei Ariton, dar şi printr-un serviciu care a pus în dificultate apărarea adversă. Avantajul s-a mărit treptat pe tabelă, iar CS Medgidia şi-a trecut în cont şi setul doi, 25-13, printr-un ultim atac al Ramonei Rus.

Cu moralul ridicat, voleibalistele constănţene nu au cedat iniţiativa nici în al treilea set, punctând prin Ioana Baciu în dese rânduri din linia a 2-a, asistată perfect de Diana Calotă. Ramona Rus, Raisa Ioan şi Diana Ariton au fost constante şi precise pe faza de atac, cât şi la recepţie şi blocaj. Larisa Vasilică şi-a ajutat echipa cu puncte importante pe final, iar Medgidia s-a distanţat treptat în a doua parte a setului trei, pe care l-a şi închis cu 25-18 prin punctul adus de Alexandra Trică.

CS Medgidia a obţinut, astfel, o victorie importantă în ultimul meci al anului şi al turului de campionat, iar începutul lui 2022 se anunţă unul plin de meciuri dificile. Medgidia va juca pe trei fronturi: Cupa României, Divizia A1 şi CEV Challenge Cup.

Alte rezultate ale rundei: CS Dinamo Bucureşti - CS U NTT Data Cluj Napoca 3-0, CS Rapid Bucureşti - CS Dacia Mioveni 3-0, SCM U Craiova - ACS Volei Cristina Pîrv Turda 3-0.

Luni, 20 decembrie, de la ora 17.00, în direct la TVR 3, este programat derby-ul CSM Târgovişte - CSM Volei Alba Blaj.

XXX

În schimb, cele mai mici dintre voleibalistele de la CS Medgidia au pierdut, sâmbătă, ambele meciuri din cadrul turneului al doilea al Campionatului Naţional.

Micile voleibaliste ale Medgidiei au fost învinse de Academia Constanţa, scor 0-3, iar în cealaltă întâlnire, de echipa Liceului cu Program Sportiv Brăila, cu scorul de 1-3.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5431 secunde