CS Mihail Kogălniceanu a dominat Cupa României de Taekwondo WTF

404
CS Mihail Kogălniceanu a dominat Cupa României de Taekwondo WTF - csmihailkogalniceanu-1478629337.jpg

Articole de la același autor

Complexul Sportiv Național "Sala Polivalentă" din București a fost gazda celei mai puternice competiții de Taekwondo WTF din România: a XVll-a ediție a Cupei României. 


Au participat 34 de cluburi din Constanța, Cluj, București, Iași, Botoșani, Bistrița, Covasna, Târgu Mureș și Slatina. 


Orașul de la malul mării a fost reprezentat de cei 30 de sportivi legitimați la CS Comunal Mihail Kogălniceanu, care au reușit un concurs extraordinar. 


La seniori (peste 18 ani), Elena Pavel a terminat pe prima poziție, după ce a dispus în finală de colega sa Roxana Eptici. Și întrecerea juniorilor (15-18 ani) a fost dominată de sportivii antrenați de Laurențiu Palangă și instructorii Anda Palangă și Marian Olteanu: Teodora Grădinariu a câștigat medalia de aur, Anca Mihăilă, Cătălina Mocanu și Eduard Olteanu au terminat pe locul secund, iar Alexandra Coteț a obținut bronzul. 


Cele mai multe distincții au fost obținute la cadeți (12-15 ani): Cosmin Alexandru - locul 1, Sergiu Gheondea - locul 1, David Ciortescu - locul 2, Cristiana Bolocan - locul 2, Bianca Boboșa - locul 2, Larisa Diaconescu - locul 3, Cristina Prisecaru - locul 3, Amalia Iordache - locul 3 și Laura Aldea - locul 3. 


La juniori mici (10-12 ani), Maria Rusu a obținut medalia de aur și în același timp, trofeul pentru "Cea mai bună sportivă" a categoriei sale. Alte rezultate notabile au reușit Ștefania Popa - locul 1, Denisa Gheondea - locul 2, Vasilică Decusară - locul 2 și Ioana Tușa - locul 3. 


"Sportivii noștri au făcut față cu brio la acest nivel, adjudecându-și pentru a șaptea oară consecutiv trofeul Cupei României la categoria A, în clasamentul general. De asemenea, la cadeți și juniori mici, am făcut o figură foarte frumoasă. Mulțumim Consiliului Local și doamnei primar Anca Belu pentru sprijinul acordat secției de Taekwondo WTF, și nu în ultimul rând Consiliului Local din comuna Nicolae Bălcescu, pentru încrederea și sprijinul acordat", a declarat Laurențiu Palangă, antrenorul CS Comunal Mihail Kogălniceanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Sport : Antrenamente de Kung-Fu, la CS Marea Neagră
Pagina a fost generata in 1.518 secunde