Divizia Națională la rugby - seniori

CS Năvodari deschide seria victoriilor stagiunii la Suceava

120
CS Năvodari deschide seria victoriilor stagiunii la Suceava - csnavodari-1397495124.jpg

Articole de la același autor

Echipa CS Năvodari a bifat prima victorie din actuala stagiune a Diviziei Naționale de rugby - seniori. După înfrângerile de la Petroșani (21-33) și de acasă, cu RC Bârlad (15-17), trupa de pe litoral, antrenată de Cornel Suciu, a reușit să se impună, cu scorul de 11-10, pe terenul Bucovinei Suceava, într-o partidă contând pentru etapa a treia. 


CS Năvodari a pus primele puncte pe tabelă în min. 24, eseul lui Zainea rămânând însă netran-sformat, 5-0. Gazdele au preluat conducerea șapte minute mai târziu, după un eseu de penalizare transformat fără probleme de Brătianu, 7-5. Până la pauză, Croitoriu a trimis balonul printre bețe dintr-o lovitură de pedeapsă, astfel că dobrogenii au intrat la cabine cu avantaj minim, 8-7.  


În partea secundă, fiecare dintre combatante a mai reușit câte trei puncte: Năvodariul s-a desprins la 11-7 după lovitura de penalitate transformată tot de Croitoriu, apoi moldovenii au redus din diferență, 11-10, prin Brătianu, din același procedeu. 
Așadar, CS Năvodari pleacă de la Suceava cu patru puncte în "tolbă", lăsând gazdelor punctul bonus defensiv. 
 
În celelalte partide ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: RC Bârlad - Poli Iași 8-24, CSU AV Arad - RCM Galați 16-14. Etapa viitoare (sâmbătă, 26 aprilie, ora 10.00), CS Năvodari va juca, pe teren propriu, cu CSU AV Arad.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5363 secunde