CS Năvodari, misiune facilă pe terenul ultimei clasate din DNS

217
CS Năvodari, misiune facilă pe terenul ultimei clasate din DNS - csnavodari-1572029392.jpg

Articole de la același autor

CS Năvodari se zbate să ajungă pe primele poziții în Divizia Națională de Seniori la rugby. Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase joacă, sâmbătă, pe terenul ultimei clasate, RC Gura Humorului și nu are de gând să cedeze punctele puse în joc. 


Năvodărenii se află pe locul 2 în clasament, cu 15 puncte obținute în patru partide jucate și se află la patru "lungimi" în spatele liderului CS Știința Petroșani. 


În ultima partidă din campionat, CS Năvodari s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la RC Grivița București, scor 38-10, obținând și punctul bonus ofensiv. 


Până în prezent, conducerea clubului CS Năvodari nu și-a exprimat dorința de a promova în Superligă, însă mai este mult de jucat până la finalul campionatului, iar năvodărenii ar putea produce surpriza.


O problemă pentru CS Năvodari la meciul din deplasare cu RC Gura Humorului ar putea fi numărul mare de jucători accidentați. Chiar și în aceste condiții, echipa de la malul mării trebuie să lupte, pentru că are toate șansele să câștige în fața unei formații care se află pe ultimul loc și care nu a acumulat decât două puncte în clasament până în prezent. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5424 secunde