FC Viitorul merge în "Ștefan cel Mare" pentru partida cu Dinamo

195
FC Viitorul merge în

Articole de la același autor

FC Viitorul s-a pregătit intens pentru duelul cu Dinamo București, din etapa cu numărul 14 a Ligii I. Echipa lui Gheorghe Hagi va evolua în "Ștefan cel Mare", duminică, de la ora 20.30, în ceea ce ar putea fi un duel extrem de interesant. 
Trupa lui Hagi vine după rezultatul de egalitate obținut la Călărași cu Academica Clinceni, scor 0-0, și vrea acum să își ia revanșa. 


Atacul Viitorului va fi cel mai probabil alcătuit din Ganea, Calcan și Gabi Iancu, cei trei evoluând în linia ofensivă la partida cu Academica Clinceni. La mijloc, mai mult ca sigur va sta experimentatul Artean, ajutat de Cosmin Matei și Lyes Houri, iar în linia de fund, Hagi s-ar putea baza pe căpitanul Țîru, Mladen, de Nooijer și Boboc. Buturile porții constănțene vor fi apărate de Căbuz, cel care, în ultimele etape, a avut evoluții remarcabile. 


FC Viitorul este pe locul 2 în Liga I, cu 25 de puncte, aflându-se la două "lungimi" în spatele liderului CFR Cluj. 
De partea cealaltă, Dinamo este o echipă rănită, care are nevoie ca de aer de toate cele trei puncte puse în joc. "Câinii" lui Dusan Uhrin au câștigat în ultima etapă de campionat, scor 2-0 cu Gaz Metan Mediaș și și-au mai refăcut moralul, după ce prima parte a campionatului a fost dezastruoasă pentru ei. 


Dinamo este pe locul 9 în campionat, cu 17 puncte, poziție care nu le face deloc cinste alb-roșilor. 
Ultima partidă dintre cele două echipe a avut loc pe 15 iulie, la Ovidiu, atunci când Viitorul s-a impus cu 5-0. 


XXX 
La partida cu Dinamo de duminică, Hagi l-ar putea arunca în luptă și pe proaspătul transferat, camerunezul Jacques Zoua, fotbalist care a mai evoluat în România la Astra Giurgiu și a îmbrăcat de 26 de ori tricoul echipei naționale a Camerunului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2019
Stire din Sport : FC Viitorul a părăsit UEFA Youth League
Pagina a fost generata in 0.5195 secunde