CS Năvodari, pas important către un nou titlu de campioană în DNS la rugby

202
CS Năvodari, pas important către un nou titlu de campioană în DNS la rugby - csnavodari-1604248787.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari a reuşit să obţină o victorie importantă în primul meci oficial disputat anul acesta.

Sâmbătă, 31 octombrie, pe o ploaie măruntă ce a căzut din primul până în ultimul minut, formaţia antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase s-a impus, cu scorul de 14-7, în deplasare, în faţa celor de la CSM Galaţi, într-o partidă contând pentru turneul pentru locurile 1-4 al Diviziei Naționale de Seniori.

După ce gălăţenii au condus la pauză cu 7-3, puncte pe tabelă pentru CS Năvodari punând numai Codrin Bercu, dintr-o lovitură de penalitate, formaţia de pe litoral a făcut o repriză secundă mult mai bună şi a întors soarta jocului. Marian Niţă a marcat un eseu, iar acelaşi Bercu a mai trimis în două rânduri balonul printre beţe, din penalităţi, iar campioana en-titre şi-a asigurat astfel victoria.

În celălalt meci al turneului 1-4, Ştiinţa Petroşani a trecut fără probleme, scor 22-3, pe teren propriu, de RC Bârlad.

Pentru CS Năvodari, urmează returul cu CSM Galaţi, programat sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari.

Câștigătoarele din dubla manșă își vor disputa tur - retur finala DNS, pe 14 și 21 noiembrie, în timp ce învinsele vor juca finala mică.

Reamintim că, din cauza pandemiei Covid-19, echipele care activează în Divizia Naţională de Seniori nu mai jucaseră un meci oficial de aproape un an de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7432 secunde