Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

FC Viitorul II, înfrângere surprinzătoare în faţa „lanternei” Recolta

196
FC Viitorul II, înfrângere surprinzătoare în faţa „lanternei” Recolta - fcviitorul-1604248634.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul II a înregistrat un eşec surprinzător în meciul cu Recolta Gheorghe Doja, disputat sâmbătă, 31 octombrie, în deplasare, în cadrul etapei a opta a Ligii a III-a la fotbal.

Echipa constănţeană, antrenată de Constantin Fălină, a cedat cu scorul de 0-2 (0-1), golurile învingătorilor fiind marcate de Ionuț Cositoru (min. 2) și Valentin Toma (min. 83 - penalty). Iar pentru ca „tacâmul” să fie complet, FC Viitorul II a încheiat partida în inferioritate numerică, Eduard Radaslavescu fiind eliminat în min. 76, pentru cumul de cartonașe galbene.

În schimb, Axiopolis Cernavodă a reuşit să termine la egalitate, scor 2-2, partida susţinută, tot în deplasare, cu SC Popeşti-Leordeni. Finalul de meci a fost unul incendiar. Cătălin Tudorică a modificat primul tabela în min. 80, 1-0 pentru Axiopolis, însă gazdele au trecut rapid în avantaj, 2-1, după „dubla” lui Vincene Toma (min. 83, 84), iar când arbitrul se pregătea să fluiere finalul, Cosmin Ionică (min. 90+2) a egalat şi a adus echipei din Cernavodă un punct important.

În celelalte partide ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: ACSM Oltenița - CS Afumați 2-7, Înainte Modelu - Agricola Borcea 2-4.

Meciul Gloria Albești - Mostiștea Ulmu a fost amânat, din cauza problemelor provocate de virusul Covid-19, şi se va juca în data de 11 noiembrie.

În clasamentul Seriei a III-a, dintre echipele constănţene, cel mai bine stă Axiopolis Cernavodă (locul 2, 14 p). FC Viitorul II ocupă locul 6 (10 p), iar Gloria Albeşti - locul 7, 6 p.

Etapa viitoare (sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14.00), Axiopolis Cernavodă şi Gloria Albeşti vor fi protagonistele derby-ului judeţului, în timp ce FC Viitorul II va juca, pe teren propriu, cu ACSM Olteniţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Sport : Meciuri spectaculoase în Liga 3 la fotbal
Pagina a fost generata in 0.3624 secunde