Campionatul Național de rugby în 7 - Divizia A

CS Năvodari, patru victorii din patru

280
Sâmbătă, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, s-au desfășurat partidele celei de-a III-a etape a Campionatului Național de rugby în 7 - Divizia A.

După patru victorii din patru meciuri, echipa CS Năvodari a terminat turneul pe primul loc, păstrându-și poziția și în clasamentul gene-ral, fiind urmată, la două puncte, de CFR Brașov, principala contracandidată la titlu.

Iată și rezultatele obținute de formația de pe litoral: CS Năvodari - Gringos Transilvania 33-0, CS Năvodari - Jandarmeria București 28-5, CS Năvodari - RCM Galați 28-7, CS Năvodari - CFR Brașov 26-14.

"O vreme excelentă a făcut ca meciurile să fie spectaculoase, cu numeroase răsturnări de situație și, ceea ce e cel mai important, fără accidentări. Săptămâna viitoare, în ultima etapă, la Brașov, trebuie să câștigăm de asemenea toate meciurile pentru a ne atinge obiectivul. Mulțumim încă o dată celor care ne sprijină, Primăriei Năvodari și conducerii clubului. Îi felicit pe jucători, care, prin prestația lor, ne arată cât de mult își doresc titlul de campioni", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3717 secunde