Divizia A la rugby, etapa a opta

CS Năvodari s-a "dezumflat": a pierdut la Buzău!

1021

Articole de la același autor

Marea surpriză a etapei a opta a Diviziei A la rugby, Seria Est, s-a consumat la Buzău, unde CS Năvodari, echipă care anunța că dorește să promoveze în eșalonul de elită, a fost învinsă, scor 10-15, de localnica Martelli Constam, modestă formație care ocupa, înaintea jocului, ultimul loc în clasament!
Despre cauzele acestui neașteptat eșec, ce-am mai putea spune… Să-i fi luat dobrogenii pe buzoieni la preț de matineu? Să fi greșit antrenorul tactica? Să nu fi ascultat jucătorii indicațiile tehnicianului? Toate la un loc? Excludem varianta conform căreia Năvodariul ar fi lăsat-o mai moale, pentru a ieși din cursa pentru promovare. Indiferent dacă șefii clubului vor găsi sau nu bani pentru susținerea echipei, jucătorii trebuie să arate pe teren că merită o soartă mai bună. Or, când te bate Buzăul…
În schimb, cealaltă echipă din județ participantă în competiție, Callatis Mangalia, a obținut o victorie cu tot cu bonus: 41-8, acasă, cu RC Brăila.
Un alt rezultat al rundei: Sportul Studențesc - Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Dunărea Galați 73-0. RC Grivița a stat.
În clasament, primele două poziții, care dau șansa promovării în Divizia Națională, sunt ocupate de Sportul (30 p) și Callatis (26 p), în timp ce Năvodariul a coborât pe locul trei (25 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 4 aprilie), CS Năvodari întâlnește, pe teren propriu, liderul Sportul, iar Callatis se deplasează la Galați, unde va înfrunta pe CTTV Dunărea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2043 secunde