CS Năvodari s-a impus în derby-ul cu ACS Tomitanii Constanța

324
2
CS Năvodari s-a impus în derby-ul cu ACS Tomitanii Constanța - csnavodari-1522590902.jpg

Articole de la același autor

Etapa a 10-a din Divizia Națională de Seniori la rugby a programat, sâmbătă după-amiază, pe Stadionul "Mihail Naca" din Constanța, derby-ul Dobrogei dintre Tomitanii (antrenor Cristian Cojocaru) și CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase).


Fostul internațional Sorin Trancă, în prezent colonel la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța, a dat lovitura de începere a meciului.


Partida a început bine pentru gazde, care în debut s-au distanțat la 12-0, după două încercări reușite de Alexandru Alexe și Ștefan Ștefăroi, ultima transformată de Alexandru Afloare. Treptat experimentata formație oaspete a început să domine și a ieșit la rampă. Transformerul Nicu Ignea a reușit două lovituri de pedeapsă, un drop-goal și a transformat eseul lui Daniel Bejan. Astfel, la pauză, CS Năvodari a condus cu 16-12.


Și în repriza secundă, Ignea și-a mai trecut la activ două lovituri de pedeapsă transformate, iar gazdele au mai reușit un eseu pe final, prin Cristi Boboc, scorul final fiind Tomitanii Constanța - CS Năvodari 17-22.


Un public numeros a urmărit meciul din tribune, aplaudând cele mai valoroase formații ale județului. De remarcat că raportul eseurilor a fost favorabil Tomitanilor cu 3-1, dar năvodărenii l-au avut pe Nicu Ignea în zi de grație, acesta reușind 17 puncte. CS Năvodari obține victoria și cele patru puncte, în timp ce formația gazdă a primit punctul defensiv.


Pe primul loc se află în continuare Tomitanii Constanța, cu 36 de puncte, urmată de SCM Gloria Buzău și CS Năvodari cu 35, respectiv 33 de puncte.


Comentează știrea

rugby
2 aprilie 2018
Rezultat putin previzibil!

Copii de la Tomitanii trebuia sa-i alerge pe batraneii aia de la Navodari! Ori Cojo a gresit tactica ori a fost o intelegere care sa-i mai ridice pe batranei in clasament! Plus ceva ajutor din partea arbitrului pentru batranei!

Dobrogean
2 aprilie 2018
Rugby

Speculatii prostesti....si in tur si in retur Navodari sa impus...Pacat...Cu asa echipa daca intra in Super Liga ne trebuie jumatate de echipa schimbata si ...antrenorul,astfel...victime sigureTomitanii.Unde esti tu Farule de altadata???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6343 secunde