CS Phoenix a început în forță Campionatele Naționale

507
1
CS Phoenix a început în forță Campionatele Naționale - csphoenix-1412704808.jpg

Articole de la același autor

Șirul rezultatelor bune pentru CS Phoenix continuă în această toamnă în cadrul campionatelor naționale de baschet-juniori, unde participă și echipa de băieți și echipa de fete. 


Antrenorii și sportivii de la CS Phoenix au început pregătirea din timpul verii. Din cadrul campionatului de băieți U13, s-au disputat deja două turnee, la Buzău și Galați, unde juniorii din Constanța au avut parte de zece victorii din tot atâtea meciuri disputate. 


La finele acestei săptămâni, echipa masculină CS Phoenix, antrenată de Radu Ciorogaru, se va deplasa la Iași, unde va disputa prima etapă din grupa valorică A, formată în urma turneelor. Aici, vor juca contra echipei CS Unirea Iași, pe care a mai întâlnit-o și la Buzău și Galați, unde a și învins-o. Etapele din cadrul campionatului se vor juca după sistemul tur-retur. Echipa constănțeană le va mai întâlni și pe ACS Dan Dacian București, LPS Viitorul Ploiești, ACS 4 Sports București și LPS Focșani. 


Membrii echipei CS Phoenix sunt Ștefan Muja, Ionuț Abagiu, Radu Ivănescu, Bogdan Chihaia, Edis Crăciun, Alex Borș, Darie Grosu, Vlad Telehoi, Denis Cerchez, Rareș Marin, Ștefan Gribnic, Rareș Voi-vozeanu, Vlad Munteanu, Mihai Vancea și Radu Popa. Pe de altă parte, echipa de fete nou-formată prin fuziunea cu CSS 1 Con-stanța va debuta, week-end-ul acesta, în noul sezon competițional U16. Formația antrenată de Cristian Mâ-năstireanu (CS Phoenix) și Ramona Coroamă (CSS 1) va juca în deplasare, la Craiova, în timp ce echipa mai mică de fete, U14, va disputa, acasă, meciul cu "Dan Dacian" București, în sala "Tomis", din strada Flămânda.
 
CS Phoenix este în căutare de noi talente. Clubul desfășoară antrenamente cu sportivii baby-baschet și mini-baschet, pe care îi pregătesc de primele meciuri a-micale. Aceștia vor putea participa la prima lor competiție oficială abia în vara anului 2015. Antrenorii CS Pheonix continuă activitatea de selecție, iar doritorii se pot prezenta la unul din următoarele centrele: Școala nr. 29 "Mihai Viteazul", Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Școala nr. 43 "Ferdinand", Liceul Tehnic "Tomis" și Școala nr. 39 "Nicolae Tonitza". Aici, cei mici au parte de antrenamente împărțite pe grupe de vârstă și nivelul de pregătire.


Comentează știrea

Dan
8 octombrie 2014
debut

Succes fetelor de la U16 la Craiova si celor de la U14 in disputa cu CS Sportul Studentesc Dan Dacian Bucuresti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3744 secunde