CS Phoenix Constanța "a defilat" la Campionatul Național de Juniori U13

817
4
CS Phoenix Constanța
Nimeni nu a reușit să le sufle în față micilor baschetbaliști de la Clubul Sportiv Phoenix Constanța la Campionatul Național rezervat categoriei Under 13, aceștia reușind atât la masculin cât și la feminin să se impună categoric în fiecare meci jucat.

Zilele trecute, s-a desfășurat prima etapă a Campionatului Național de Baschet pentru Juniori Under 13, întrecere la care Club Sportiv Phoenix Constanța s-a înscris cu două echipe: una la masculin și alta la feminin.

Competiția masculină a avut loc la Complexul Sportiv Tomis Constanța, unde băieții de la CS Phoenix au înregistrat victorii pe bandă rulantă cu echipele celorlalte cluburi sportive din Constanța, detașându-se de acestea la o diferență de scor de peste 50 de puncte.

Cel mai bun marcator a fost Andrei Bercea, precum și Ionuț Șoponaru, Stelian Hristu dar și Sergiu Ursu.

Teodor Dedu s-a remarcat printr-o apărare foarte bună, iar Edis Abibula prin stop-shot-urile spectaculoase de la distanță.

Băieții au fost însoțiți la meciuri de antenorii CS Phoenix: Radu Ciorogaru, Alexandru Dinu (foști jucători de baschet), dar și de Simona Rusu.

Victorii pe linie

La feminin, turneul s-a organizat la Ploiești, unde fetele de la CS Phoenix au înregistrat numai victorii. În meciul contra CSS Ploiești 1, constănțencele au câștigat cu scorul 57 - 46, unde cea mai bună marcatoare a fost Ana Ivanov (21 puncte), urmată de sora sa, Bianca Ivanov (16 puncte). În confruntarea cu CSS Ploiești 2, fetele de la CS Phoenix au câștigat cu scorul 49 - 36, unde cea mai bună marcatoare a fost Anca Crăciun (14 puncte). La meciul cu CSS 1 Constanța, victoria s-a finalizat cu scorul

58 - 22 pentru CS Phoenix, cele mai multe puncte fiind marcate de Bianca Ivanov (22 puncte).

De asemenea, Geanina Marienici, Ștefania Gușă, Negoiescu Silvia au jucat foarte bine în apărare, marcând și câteva aruncări libere foarte importante.

În lotul CS Phoenix se regăsesc și cinci jucătoare care sunt dublu medaliate în 2010, cu argint, iar aceleași fete împreună cu alte trei, în 2012, au fost medaliate cu bronz la campionatele naționale, având antrenor pe Cristian Mănăstireanu.

CS Phoenix se poate mândri și cu un oficial în cadrul programului de dezvoltare al baschetului românesc, intitulat "Perfombaschet, Un pas înainte", demarat în colaborare cu Federația Turcă de Baschet. Reprezentant pentru municipiul Constanța din partea Federație Române de Baschet la feminin (an naștere sportive 1999-2000) este Cristian Mănăstireanu.

Comentează știrea

THtCmxfplo
8 august 2014
McRkjVIfSPZ

fVexKw wudugiyrnsca, [url=http://cyohzmdetblc.com/]cyohzmdetblc[/url], [link=http://qqvtkwdbqliq.com/]qqvtkwdbqliq[/link], http://jvppqivejisv.com/

eGvZfYZFgPIzqqcY
29 august 2014
VljQpWsjEKpdZn

5wSs4j wksxlwwzfksf, [url=http://nhiadahhwgqw.com/]nhiadahhwgqw[/url], [link=http://iarnanzcxieu.com/]iarnanzcxieu[/link], http://tdeknjjmanvt.com/

bpEerqOquY
10 octombrie 2016
XgZOwnihN

VlrWB1 louxspfxzuwo, [url=http://vnitjqnjspqz.com/]vnitjqnjspqz[/url], [link=http://hkufpfqsoaub.com/]hkufpfqsoaub[/link], http://yfqivsglltqx.com/

qEOyVFeBHb
12 octombrie 2016
QWlOyirAVvDXaNGaZw

QXu9ey lgevxjiwmuyk, [url=http://ekggefvwccfe.com/]ekggefvwccfe[/url], [link=http://etngarshmmzz.com/]etngarshmmzz[/link], http://fdaubhcsbygx.com/

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Sport : BC Farul a pierdut și la Mediaș
Vineri, 12 Octombrie 2012
Stire din Social : Campioni la baschet în fotoliu rulant
Pagina a fost generata in 0.4723 secunde