Turneul final al Campionatului Național de baschet junioare U14

CS Phoenix Constanța, locul VI și două premii speciale

292

Articole de la același autor

Echipa CS Phoenix Constanța s-a clasat pe locul VI la turneul final al Campionatului Național de baschet junioare U14, competiție desfășurată, zilele trecute, la sala "Tomis" și la Sala Sporturilor.

Campioană a devenit LPS Arad, urmată, în ordine, de Galactica Cluj Napoca, Olimpia București, BC Star Bucu-rești, CSS Sfântu Gheorghe, CS Phoenix Constanța, CSS Ploiești și CSS Târ-goviște.

De remarcat este faptul că, din lotul Phoenix-ului, Geanina Andreea Marienici a primit premiul special pentru cea mai bună apărătoare, în timp ce Anca Maria Crăciun a ocupat locul doi la categoria cea mai bună recuperatoare.

"Mulțumim Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, pentru că a pus la dispoziție sălile de sport necesare turneului, complexului Sport, pentru găzduirea echipelor participante, dar și sponsorilor - Maritimo Shopping Center, Elion, Associated Group Communications. De asemenea, mulțumim părinților sportivelor pentru încurajările transmise la fiecare meci, dar și pentru eforturile financiare de până acum", a declarat, pentru "Cuget Liber", pre-ședintele CS Phoenix, Cristian Mânăstireanu.

v v v

Și să rămânem în sfera sportului sub panou. Aproximativ 200 de participanți, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, reprezentând cluburi sportive constănțene, au luat parte la întrecerile celei de-a treia ediții a Cupei Maritimo la Streetball, eveniment organizat de CS Phoenix și Maritimo Shopping Center, care a inclus și spectaculosul concurs de slam dunk, realizat de participanții secțiunii +18 ani.

Premiile au constat în cupe, diplome, pentru câștigători, și dulciuri pentru toți participanții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3945 secunde