CS Sparta Techirghiol, parcurs excelent în Liga a Patra. "Vrem să terminăm cât mai sus"

243
CS Sparta Techirghiol, parcurs excelent în Liga a Patra.

Articole de la același autor

Echipa de fotbal Sparta Techirghiol are un început foarte bun de sezon în Liga a Patra din județul Constanța. Formația antrenată de Mihai Bălău se dovedește a fi un adversar de temut pentru toate celelalte echipe din clasament.

CS Sparta Techirghiol este pe primul loc după 7 meciuri jucate, cu 17 puncte, la o lungime diferență în fața locului secund, CS Viitorul Hârșova, dar și în fața celor de la CS Medgidia. Ultima „ispravă” a celor din Techirghiol s-a întâmplat la Murfatlar, acolo unde băieții lui Mihai Bălău s-au impus cu 2-1 prin golurile înscrise de Andrei Ciornea și Cătălin Ghiță.

Fotbaliștii legitimați la Sparta Techirghiol au șansa de a evolua pe teren propriu într-o arenă modernă, cu mult peste standardele Ligii a Patra. Gazonul arată de cele mai multe ori impecabil și nu trebuie uitat faptul că în trecut, la Techirghiol, s-au disputat multe meciuri de Liga a Doua, atunci când echipa FC Farul evolua în acel eșalon.

La fiecare meci de acasă, micuța arenă se umple de suporteri care vin cu fanioane, vuvuzele și fel de fel de obiecte cu ajutorul cărora încurajează echipa favorită. În fiecare weekend, la Techirghiol, este o atmosferă specială înaintea meciurilor pentru că oamenii din localitate abia așteaptă să îi vadă pe fotbaliștii lor favoriți la lucru.

„Suntem pe primul loc și asta ne bucură foarte tare. Nu putem spune că ne gândim de acum la promovarea în Liga a Treia, dar ne dorim să încheiem cât mai sus în clasament. Avem forța necesară de a reuși acest lucru și vă spun sincer că oamenii de aici ne ajută foarte mult. Spectatorii fac o atmosferă superbă la fiecare meci jucat acasă și atunci tu, ca fotbalist, nu ai cum să nu dai totul pe teren. Sper să terminăm în fruntea clasamentului, dar să știți că rămânem cu capul pe umeri și cu picioarele pe pământ”, a declarat antrenorul principal al celor de la Sparta Techirghiol, Mihai Bălău.

Din staff-ul echipei Sparta Techirghiol mai face parte un om extrem de dedicat, care nu se ocupă doar de echipa mare, ci are grijă și de grupele de juniori. Este vorba despre Mihai Irofte, managerul tehnic al echipei Sparta Techirghiol, cel care se pune în slujba formației ori de câte ori este nevoie de el. „Atmosfera de aici de la Techirghiol este una senzațională. Oamenii sunt incredibili, le place acest fenomen. Păi, să vedeți cum arată tribunele la fiecare meci. Sunt pline. Nu avem noi un stadion foarte mare, dar pentru Liga a Patra, eu zic că stăm bine.Ne dorim să facem treabă cât mai bună și, la cum îi cunosc eu pe băieți, sigur vom reuși. Nu am cum să mă gândesc de acum la promovare, suntem încă la început de campionat. Dar, cu siguranță, jucăm fiecare meci la victorie și vrem să terminăm cât mai sus în clasament”, a declarat Mihai Irofte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3937 secunde