CS Tomis s-a întărit cu o handbalistă de la Centrul Național Olimpic

520
Clubul Sportiv Tomis a transferat-o, ieri, pe handbalista Ștefania Florea, componentă a lotului național de tineret al României, membră a Centrului Național Olimpic de Excelență de la Râmnicu Vâlcea. În ultima săptămână, Ștefania s-a pregătit la Constanța și l-a convins pe antrenorul Ion Crăciun că merită să fie păstrată în lot.
"Contractul este deja semnat, fiind valabil până în luna mai 2011. Sunt mai multe clauze, suntem obligați să o folosim un anumit număr de partide, altfel o pierdem. În vară, înțelegerea poate fi prelungită, avem prima opțiune. Să sperăm că Ștefania se va acomoda cât mai repede cu atmosfera de la Constanța. Ea trebuie să se pregătească foarte bine, pentru că cerințele în Liga Națională sunt mult mai mari", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
Jucătoare de mână stângă, Ștefania Florea are 18 ani, 1,71 m, 57 kg și evoluează pe postul de extremă dreapta. A început handbalul la LPS Iași, sub îndrumarea antrenoarei Lenuța Lupan, fiind recomandată Tomisului de către antrenorul său de la lotul național de tineret, Dumitru Muși.

Alexandra Iovănescu va rata meciul de la Reșița
Una dintre jucătoarele importante ale Tomisului, pivotul Alexandra Iovănescu, nu va juca în meciul de la Reșița, cu Universitatea, programat duminică, 24 octombrie, în cadrul etapei a șaptea de campionat. Alexandra s-a accidentat la antrenament - o "aterizare" nefericită pe piciorul la care fusese operată de menisc -, iar în cursul zilei de ieri, a efectuat o radiografie, pentru stabilirea diagnosticului exact.
Echipa va pleca sâmbătă dimineață spre Reșița, obiectivul fiind victoria și menținerea pe locul secund în clasament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6835 secunde