CS Tomis, victorie în primul meci al "dublei" amicale cu HCM Buzău

943
CS Tomis, victorie în primul meci al
Profitând de întreruperea campionatului, echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța și-a programat, săptămâna aceasta, două meciuri de verificare în compania prim-divizionarei HCM Buzău.
Primul test a avut loc ieri după-amiază, la Sala Sporturilor, și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 30-28. Tehnicienii Tomisului și-au urmărit la lucru jucătoarele, dar și pe cele patru handbaliste - Nicoleta Rusu, Luminița Roșu, Dana Petrescu și Ana Maria Stoica - împrumutate la gruparea buzoiană. Revanșa are loc astăzi, de la ora 9.30, tot la Sala Sporturilor.
"Încercăm, în acest final de an, să consolidăm relațiile de joc. Lotul a fost întărit cu Amelia Busuioceanu, care revine de la HC Oțelul Galați, liberă de contract. Va juca la noi până la finalul sezonului, dar și în campionatul viitor", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul sportiv al Tomisului, Paul Alexe.
Altfel, handbalistele constănțence au fost invitate să joace în turneul de la Râmnicu Vâlcea, planificat între 28 și 30 decembrie.
Liga Națională se va relua în data de 9 ianuarie, când CS Tomis va întâlni, pe teren propriu, pe HCM Roman, într-o partidă contând pentru etapa a noua.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Decembrie 2009
Stire din Sport : "Pisicile" din Carpați
Pagina a fost generata in 0.6418 secunde