Memorialul "Constantin Stănculescu" la handbal feminin

Concurs CS Tomis vs. Oltchim, preludiul duelului din campionat

265

Articole de la același autor

Echipa CS Tomis (antrenori, Mircea Bucă și Mihaela Pârâianu) a dat Constanța pe Râmnicu Vâlcea, pentru a lua parte, în acest week-end, la întrecerile celei de-a treia ediții a Memorialului "Constantin Stănculescu" la handbal feminin, competiție găzduită de Sala Sporturilor "Traian".
Patru formații evoluează la acest puternic turneu amical: campioana Oltchim, Oțelul Galați, formație calificată în cupele europene, CS Tomis și HCM Buzău. Programul jocurilor este următorul: sâmbătă: ora 17: Oțelul - CS Tomis, ora 19: Oltchim - HCM Buzău; duminică: ora 09.30: Oțelul - HCM Buzău, ora 11.30: Oltchim - CS Tomis, ora 17: CS Tomis - HCM Buzău, ora 19: Oltchim - Oțelul, ora 20.30 - festivitatea de premiere.
"Este un bun prilej pentru tehnicienii noștri de a vedea cum se comportă echipa în momentul în care are în față un adversar de valoare. Am transferat în intersezon o serie de jucătoare și avem nevoie de timp pentru omogenizare și creare de relații de joc. Ne interesează mai puțin rezultatele, important este să conturăm un 7 de bază", a declarat directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2818 secunde