Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun ar putea câștiga la "masa verde" meciul cu Deva

380
Conducătorii clubului CSU Neptun fac scandal după înfrângerea suferită, miercuri, de echipa antrenată de Florentin Pera pe terenul Cetății Deva, scor 29-35, în derby-ul "ultimei speranțe", așa cum era catalogată partida.
Prin intermediul site-ului oficial al clubului, conducerea Neptunului a anunțat, ieri, că va depune contestație la Federația Română de Handbal, din cauza tertipurilor și modalității neprofesioniste, dar mai ales neregulamentare cu care gazdele au pregătit partida de miercuri. Cea mai gravă acuză este aceea că ambulanța a lipsit de la sală timp de 22 de minute!
"Conform Regulamentului disciplinar al FRH (Art.27), nerespectarea prevederilor regulamentare privind asistența medicală (medic și ambulanță cu toate dotările la Liga Națională, la turneele de baraj și turneele finale de juniori, asistent de specialitate la celelalte jocuri, prezent în sală sau la teren pe toată durata jocului) se sancționează cu: a) penalitate între 300 - 500 lei; b) pierderea jocului cu 0-10 și scăderea unui punct în clasament. Mai mult, în articolul respectiv se precizează clar faptul că sancțiunile se cumulează în mod obligatoriu. Mai trebuie menționat că gruparea hunedoreană nu se află la prima ispravă de acest gen, Cetate Deva pierzând la «masa verde», în ianuarie 2010, un meci cu HCM Roman, deoarece ambulanța a întârziat la meci mai mult de zece minute!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

CSU Neptun joacă, astăzi, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Pitești, partida restantă cu Oltchim, din cadrul etapei a XII-a de campionat, pentru ca mâine, de la ora 11.00, la Râmnicu Vâlcea, cele două echipe să se întâl-nească din nou, de această dată pentru duelul din etapa a XXV-a, penultima.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3085 secunde