CSU Neptun calcă totul în picioare: 27-19 cu ACS Sf. Gheorghe

322
1
CSU Neptun calcă totul în picioare: 27-19 cu ACS Sf. Gheorghe - handbalneptun-1348770083.jpg
Ieri, echipa de handbal feminin CSU Neptun Constanța a mai făcut un pas către promovarea în Liga Națională. După cele două victorii obținute în primele etape, formația antrenată de Ion Crăciun a învins pe ACS Sf. Gheorghe, la Sala Sporturilor, scor 27-19. 


"Am avut un joc cu o echipă cu experiență în această divizie. Mai avem multe de pus la punct, multe de învățat. Rezultatul mă bucură, avem trei jocuri și trei victorii și sper ca, de la joc la joc, handbalistele tinere să capete experiență și mai multă încredere în ele, pentru că ne așteaptă și jocuri mai grele decât cele pe care le-am avut până acum. Sperăm să facem o figură frumoasă anul acesta și să promovăm în Liga Națională", a declarat, la finalul meciului, antrenorul Ion Crăciun. 
Partidele disputate, până în prezent, de "universitare" au reprezentat un test util, având în vedere că echipa și-a început pregătirea cam târziu înaintea acestui sezon, iar etapele viitoare se anunță dificile. 
"Am început pregătirea un pic mai târziu, avem jucătoare foarte tinere, jucătoare care, în afară de Alla Sheiko, n-au jucat în prima ligă. Sper ca ele să înțeleagă ceea ce le transmitem de pe margine, iar la jocurile grele care ne așteaptă, cu Bacău, care este o echipă bună, și cu Școala nr. 181, care este un club privat din București și se pare că are o echipă bună cel puțin după primele două etape, să ne descurcăm mult mai bine", ne-a mai spus Crăciun. 
Etapa care urmează, CSU Neptun va juca, duminică, 7 octombrie, în deplasare, contra HCF Piatra Neamț.


Comentează știrea

fan handbal
28 septembrie 2012
nu e chiar asa

Ionescu unde o fi jucat, Mărginean, Draguț, Petrescu, nici ele n-au jucat în prima ligă? că lotul e subțire e adevarat dar pare suficient pentru liga a doua.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Sport : HCM Constanța, victorie lejeră la Cluj-Napoca
Pagina a fost generata in 0.4351 secunde