CSU Neptun, deplasare importantă la Bacău

202
CSU Neptun, deplasare importantă la Bacău - handbalcsuneptun92-1351109316.jpg
Club Sportiv Universitar Neptun Constanța va juca, astăzi, în deplasare, de la ora 14.00, contra formației Știința Bacău, în meciul contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A la handbal feminin.


Fetele antrenate de Ion Crăciun au acumulat până în prezent 14 puncte și se află pe primul loc în clasament.

"Sper să câștigăm. Toate meciurile sunt dificile. Știința Bacău este o echi-pă tinerică, care are ceva experiență în eșalonul secund. Câteva jucătoare de la ei au fost, anul trecut, în Liga Națională. Ei au avut două echipe, una în primul eșalon și una în Divizia A. Cea din prima ligă s-a desființat și a rămas doar Știința Bacău. Este o echipă care trece printr-o situație delicată. Sper să obținem un rezultat bun, să câștigăm cele două puncte. După acest meci, va urma o perioadă mai ușoară. Până la jocul cu Buzău, celelalte meciuri vor fi mai ușoare. Vom juca cu Târgoviște, cu Giurgiu și sperăm să câștigăm puncte mai ușor", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul CSU Neptun, Ion Crăciun.

Jucătoare accidentate

Din păcate, echipa de pe litoral nu se va putea baza pe mai multe jucătoare. Una dintre acestea va lipsi chiar și 6 luni!

"Cristina Străhan s-a accidentat destul de grav și cred că șase luni de zile nu vom mai putea apela la ea. Are probleme la genunchi. La jocul cu Spartac București i-a căzut o jucătoare pe genunchi în plin", ne-a mai spus Crăciun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3962 secunde