CSU Neptun, deplasare importantă la Sf. Gheorghe

231
CSU Neptun, deplasare importantă la Sf. Gheorghe - handbalcsuneptun60-1360957336.jpg
Divizionara secundă CSU Neptun Constanța va juca, duminică, în deplasare, contra celor de la ACS Bowling Sf. Gheorghe, la Sala Sporturilor "Katy Szabo", începând cu ora 11.00.
Partida va avea o însemnătate destul de mare pentru constănțence, datorită schimbărilor care se pot produce după această etapă, în funcție de rezultate.
CSU Neptun este lideră în Divizia A la handbal feminin, însă va avea nevoie de o victorie, duminică, pentru a-și fortifica poziția. 
Cu 28 puncte, formația de pe litoral conduce stagiunea, însă principala urmăritoare, CSM Unirea Slobozia, contra căruia a suferit singura înfrângere în acest sezon (20-22), se află pe locul 2 în clasament (27p) și poate profita oricând de pasul greșit al formației antrenate de Ion Crăciun și Florin Cazan.
"Pentru noi, fiecare joc este important. Avem adversar în spate la un punct distanță, deci fiecare joc este periculos. Trebuie să avem grijă. ACS Sf. Gheorghe este un adversar de la mijlocul clasamentului, care poate încurca dacă nu avem grijă. Vom aștepta pași greșiți din partea Sloboziei, pentru că noi nu putem să facem greșeli dacă ne-am propus un așa obiectiv: promovarea în Liga Națională. Avem câteva jucătoare cu probleme, dar sunt sigur că celelalte care au rămas se vor mobiliza și vom obține un succes", a declarat, pentru "Cuget Liber", tehnicianul CSU Neptun, Ion Crăciun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5813 secunde