Meci de "totul sau nimic" pentru HCM Constanța

417
Meci de

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HCM Constanța se află în fața celui mai important test din acest sezon al Ligii Campionilor. Formația condusă de Zvonko Sundovski va întâlni, sâmbătă, pe Celje Pivovarna Lasko, în Slovenia, într-un meci care va decide soarta grupării de pe litoral cu privire la calificarea în cele mai bune 16 echipe din Europa. Partida va începe la ora 17.30 și va fi transmisă în direct de postul Digi Sport 1.


După un parcurs nu tocmai fericit în cea mai tare competiție inter-cluburi din lume, cu doar două victorii obținute din opt meciuri jucate, campioana României la handbal masculin, HCM Constanța este sortită să-și joace ultima carte, sâmbătă, la Celje, pentru a mai putea spera la calificarea în optimile Ligii Campionilor.
În tur, la Constanța, HCM a reușit să treacă de sloveni cu 22-17, însă, cu siguranță, publicul "fanatic" de la Celje va da bătăi de cap jucătorilor constănțeni.
Delegația de arbitri pentru acest meci este formată din bielorușii Andrei Gousko și Siarhei Repkin, iar observator din partea Federației Europeană de Handbal: macedoneanul Kamer Metalari.
Partida de la Celje nu va fi însă ultima din Grupa B pentru HCM. Constănțenii mai au de jucat și cu THW Kiel (20 februarie), pe teren propriu, însă meciul nu se anunță deloc promițător pentru gruparea de pe litoral, ținând cont că, în Germania, campioana României a încasat cea mai gravă înfrângere din istoria sa în Liga Campionilor, pierzând la o diferență de 21 puncte.
În schimb, cei de la Celje vor avea un ultim meci mult mai lejer, cu IK Savehof (21 februarie), ceea ce le conferă șanse mai mari de calificare.
Iată clasamentul Grupei B: 1. MKB Veszprem KC 16p, 2. THW Kiel 12p, 3. BM Atletico Madrid 8p, 4. Celje Pivovarna Lasko 4p (192-215), 5. HCM Constanța 4p (190-231), 6. IK Savehof 4p (227-269).
Celelalte meciuri ale etapei se joacă, duminică, după următorul program: BM Atletico Madrid - IK Savehof (18.30, Digi Sport 3), THW Kiel - MKB Veszprem (20.00, Digi Sport 2).
În optimile Champions League se vor califica primele patru echipe din cele patru grupe.


Autocar pentru suporteri
Clubul constănțean a pus la dispoziție și un autocar pentru 50 de suporteri, care a plecat încă de joi în Slovenia. Din păcate, în comparație cu cei 6.000 de susținători ai lui Celje, care sunt așteptați la meci, cei 50 de iubitori ai handbalului constănțean se vor face auziți cu greu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3964 secunde