Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun, obligată să câștige meciul cu Baia Mare

399
Înfrângerile suferite în ultimele două meciuri de campionat le-au adus pe handbalistele de la CSU Neptun în apropierea zonei fierbinți a clasamentului, iar următoarele două etape pot fi decisive pentru soarta echipei antrenate de Florentin Pera. Primul meci de foc pentru fetele de la Neptun va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, la Sala Sporturilor, atunci când constănțencele dau piept cu ocupanta locului 9, HCM Baia Mare. Diferența de un punct dintre cele două echipe face ca meciul să fie unul decisiv pentru ambele formații în războiul de supraviețuire pe prima scenă a handbalului feminin românesc.
Iată și celelalte partide ale etapei a XIX-a: U Cluj - ASC Corona Brașov, Oțelul Galați - Dunărea Brăila, CSM Ploiești - CSM Cetate, CSM București - SCM Craiova.
Ultimele două partide ale acestei etape, HCM Roman - HC Zalău și Oltchim - CSM Bacău se vor disputa pe 14, respectiv 27 martie, cu mențiunea că vâlcencele vor juca, în acest week-end, la Brașov, partida restantă din etapa a XVIII-a împotriva formației locale ASC Corona.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7037 secunde