Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun, remiză dramatică cu SCM Craiova

158
CSU Neptun, remiză dramatică cu SCM Craiova - neptun-1392574553.jpg

Articole de la același autor

Meci dramatic, sâmbătă, la Sala Sporturilor, unde față în față s-au aflat CSU Neptun Constanța și SCM Craiova, într-o partidă con-tând pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Cum cele două echipe erau vecine de clasament (gazdele - locul 10, oaspetele - locul 9), toată lumea se aștepta la o dispută echilibrată. Și așa a și fost! 


În prima repriză, s-a mers cap la cap, Craiova a avut o singură dată avantaj de două goluri, 11-9, dar a intrat la cabine doar cu avans minim, 14-13. După pauză, con-stănțencele au avut zece minute excelente, ajungând să conducă, în min. 40, cu 18-15. A urmat, din păcate, o perioadă de cădere în jocul Neptunului, de care olten-cele au profitat la maxim. Pe final, Craiova s-a dus la 24-22 și se părea că nu mai poate scăpa victoria. Fetele antrenate de Ion Crăciun au ținut să-i contrazică pe sceptici și au reușit ega-larea, 24-24, acesta fiind și rezultatul final. 


"Astăzi (n.r. - sâmbătă), am jucat fără pivot - Adina Zlăvog -, care are probleme de sănătate și s-ar putea să nu mai joace tot sezonul, așa că sunt bucuros pentru acest punct", a declarat antrenorul Ion Crăciun, citat de metisson.net. 
De la CSU Neptun, cele mai multe goluri le-a marcat Alla Sheiko - 10. 


Iată și celelalte rezultate ale rundei: CSM București - Cetate Deva 25-23, HCM Baia Mare - HCM Roman 31-28, CSM Ploiești - HC Zalău 21-28,  HCM Râmnicu Vâlcea - ASC Corona Brașov 21-24, HC Dunărea Brăila - Universitatea Cluj 26-25. 
În clasament, CSU Neptun se menține pe locul 10, cu 14 puncte. 


Etapa viitoare (miercuri, 19 februarie), se deplasează la Cluj, pentru meciul cu Universitatea. Runda se deschide, însă, cu derby-ul HC Zalău - HCM Baia Mare, programat mâine, de la ora 19.15, în direct la Digi Sport. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Sport : CSU Neptun, meci de campionat cu SCM Craiova
Pagina a fost generata in 1.7807 secunde