Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun se scufundă: a pierdut acasă cu Baia Mare!

387
CSU Neptun se scufundă: a pierdut acasă cu Baia Mare! - handbalfetecsuneptun65-1331489959.jpg

Handbalistele Constanței au pierdut un meci de campionat foarte important și sunt tot mai amenințate cu retrogradarea. Salvarea ar putea veni, cel mai probabil, în baraj.

CSU Neptun a început bine meciul de sâmbătă, de la Sala Sporturilor, cu HCM Baia Mare, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Constănțencele s-au descurcat de minune în primele 20 de minute,
s-au desprins la patru goluri diferență, însă, pe finalul primei reprize, maramureșencele au reușit să revină, au egalat prima oară la 9 și apoi au terminat repriza cu avantaj de două goluri, 14-12.
După ieșirea de la cabine, ambele echipe au mers cap la cap, niciuna nereușind să se desprindă și să mărească avantajul în favoarea sa. Zeița Fortuna le-a surâs în cele din urmă oaspetelor și, într-un final nerecomandat cardiacilor, HCM Baia Mare a câștigat la limită, scor 27-26.
În urma acestui eșec, echipa antrenată de Florentin Pera a coborât pe locul 11, primul care duce în barajul de retrogradare / promovare din / în Liga Națională.
Iată și celelalte rezultate ale rundei: Universitatea Cluj - ASC Corona Brașov 32-25, CSM Ploiești - Cetate Deva 29-22, HC Oțelul Galați - HC Dunărea Brăila 22-27, CSM București - SCM Craiova 27-23.
Partidele HCM Roman - HC Zalău și Oltchim Râmnicu Vâlcea - CSM Bacău se vor disputa pe 14, respectiv 27 martie.
Clasament: 1. Oltchim (30 p), 2. HC Zalău (27 p); 3. Dunărea Brăila (25 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 31 martie), CSU Neptun va întâlni, în deplasare, pe Cetate Deva.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4072 secunde