Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun - serie "de foc", cu Roman, Oltchim și Deva

429
Cu șanse pur teoretice de a mai evita barajul retrogradării, CSU Neptun are parte, în această perioadă, de un program infernal în Liga Națională de handbal feminin, cu trei meciuri din care se pot scoate maximum două puncte.
Seria "de foc" a handbalistelor an-trenate de Florentin Pera începe sâmbătă, la Sala Sporturilor, unde, de la ora 10.00, are loc duelul cu HCM Roman, o formație care, dacă nu pierde pe litoral, scapă definitiv de emoțiile retrogradării.
Partida, contând pentru etapa a 24-a de campionat, este arbitrată de brigada Harabagiu / Stănescu (Dâmbovița).
Pentru CSU Neptun, vor urma apoi grelele bătălii cu CSM Cetate Deva (restanță din etapa a 20-a), în deplasare, în data de 2 mai, și cu Oltchim Râmnicu Vâlcea (restanță din etapa a 12-a), pe teren propriu, în data de 4 mai.
Iată și programul celorlalte jocuri ale rundei a 24-a: SCM Craiova - HC Oțelul Galați, Cetate Deva - Universitatea Cluj, HCM Baia Mare - CSM București, HC Dunărea Brăila - ASC Corona Brașov, HC Zalău - CSM Bacău.
Întâlnirea CSM Ploiești - Oltchim Rm. Vâlcea a fost amânată pentru data de 1 mai.
Clasamentul la zi: 1. Oltchim (42 p), 2. U Cluj (36 p), 3. HC Zalău (31 p), 4. Dunărea Brăila (30 p). Echipa CSU Neptun ocupă poziția a 11-a, cu 14 p.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4178 secunde