Fundașul bosniac Enes Sipovic:

Concurs "FC Farul va avea altă față la meciul cu Brăila!"

674

Articole de la același autor

Fundașul bosniac al FC Farul, Enes Sipovic, a depășit momentul eșecului de la Galați și le promite suporterilor că "marinarii" vor face tot ceea ce le va sta în puteri pentru a câștiga meciul cu CF Brăila, de pe teren propriu.

- Ce s-a întâmplat cu echipa la Galați? Ce nu a mers?
- Când ratezi câteva ocazii bune de a marca, de multe ori fotbalul te pedepsește. Noi am jucat frumos, am dominat, dar adversarii au profitat de o greșeală și ne-au prins pe contraatac. Apoi totul s-a terminat.

- Urmează jocul cu Brăila. Cum vezi acest meci?
- Trebuie să câștigăm. Cu siguranță, lucrurile nu vor mai sta la fel ca la ultimele partide. O să jucăm la fel determinați ca la meciurile cu FCM Bacău și CS Otopeni și sunt convins că putem obține cele trei puncte. Pe acest final de campionat o să renunțăm la ideea de a mai încerca să jucăm spectaculos și o să ne concentrăm să obținem toate punctele puse în joc. Locul ocupat acum în clasament de FC Farul nu reflectă valoarea adevărată a echipei noastre.

- Meciul cu Brăila o să fie primul pentru Ion Barbu în calitate de antrenor principal în fața propriilor suporteri.
- Toți știm că este foarte important pentru el să înceapă bine noua carieră și vom lupta pentru a câștiga acest meci. Ion Barbu a jucat mulți ani la FC Farul și a făcut multe lucruri frumoase pentru această echipă, este foarte iubit de suporteri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4503 secunde